![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 07. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plátky vepřové kýty naklepeme a necháme uležet do druhého dne v připraveném nálevu. Maso už nesolíme, protože sojová omáčka v nálevu je slaná dost. Potom už jen zprudka opečeme. ... ... …více»
|
![]() |
27. 07. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuřecí prsíčka naklepeme, nasolíme a mírně opepříme. Po jedné straně obalíme v mouce a na tuku zprudka osmažíme. Potom dusíme se žampióny s kečupem, podléváme vývarem. Nakonec zjemníme šlehačkou. ... ... …více»
|
![]() |
27. 07. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plátky vepřové kýty naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme vegetou. Jednotlivé plátky balíme do alobalu:
na plátek okořeněného masa dáme 2 čtvrtky oloupaného jablka, pokapeme kečupem přidáme kouse ... …více»
|
![]() |
27. 07. 2010 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sýr nastrouháme, přidáme na kostičky nakrájené uzené spolu s dalšími surovinami. Necháme 10 minut nabobtnat a na oleji smažíme placičky. Placičky nesmí být moc tenké, aby byly šťavnaté. ... ... …více»
|
![]() |
27. 07. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuřecí řízky si naklepeme. Do kečupu přisypeme červenou papriku, bazalku, kari a další oblíbené koření a v této směsi necháme řízky přes noc odležet. Řízky osmažíme na oleji a po vytáhnutí z pánvičky ... …více»
|
![]() |
26. 07. 2010 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Omytého zajíce odblaníme a prošpikujeme. Necháme odležet a mezitím si připravíme kořenovou zeleninu, kterou jemně nasekáme, nebo vydusíme a poté rozmixujeme, - přidáme veškeré koření, které nakonec vy ... …více»
|
![]() |
26. 07. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na trošce oleje necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájenou červenou papriku a rajčata (můžeme předem spařit a oloupat). Zeleninu podusíme, až nám vnikne skoro pasta (ještě se ... …více»
|
![]() |
26. 07. 2010 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z vařených a oloupaných brambor, krupice, mouky a vejce vypracujeme vláčné těsto, do něhož přidáme trochu majoránky a sušeného česneku /není podmínkou/ a sůl. Těsto rozválíme, mezi dvě placky vložíme ... …více»
|
![]() |
26. 07. 2010 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakrájenou cibulku osmahneme téměř do tmava na rozpáleném oleji, přidáme na kostky pokrájené maso a chvíli dusíme, než pustí šťávu. Poté přidáme povidla (pro barvu a zvýraznění chuti), kostu vývaru, p ... …více»
|
![]() |
26. 07. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso omyjeme pod studenou vodou, osušíme a nakrájíme na kostky. Feferonky rozpůlíme, zbavíme semen, omyjeme a nahrubo nakrájíme.
Maso ze všech stran opečeme na rozehřátém oleji dozlatova. Přidáme f ... …více»
|