![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 07. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naklíčenou cizrnu prolijeme vroucí vodou, přesypeme do hrnce, zalijeme horkou vodou a necháme pomalu vařit 10 minut. Ke konci varu ji osolíme. Rýži uvaříme ve větším množství osolené vroucí vody. V ma ... …více»
|
![]() |
20. 07. 2010 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Králíka omyjeme, osušíme a odblaníme. Zadní stehna vykostíme a každé stehno rozkrojíme na dva plátky. Z hřbetu vykrojíme váleček, který rozkrájíme na plátky. Vykostěné maso naklepeme, potřeme jemně če ... …více»
|
![]() |
20. 07. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuřecí stehna vykostíme, omyjeme a osušíme. Maso osolíme a nakrájíme na stejně velké kousky. V kastrole rozpustíme sádlo, přidáme najemno nakrájenou cibuli a osmahneme. Když začíná být zlatá, přidáme ... …více»
|
![]() |
20. 07. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Omyté maso nakrájíme na plátky asi 3,5 x 7 cm. Na prkénku rozložíme a lehce rozklepneme. Po jedné straně osolíme a po druhé straně dáme vegetu. Mírně opepříme. Na každý kousek masa položíme plátek sla ... …více»
|
![]() |
20. 07. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na pánvičce orestujeme na oleji na kolečka nakrájenou cibuli (doporučuji tenčí plátky). Poté k cibuli přidáme kuřecí maso nakrájené na nudličky, osmahneme.
Po chvilce smažení do směsi vlijeme celou v ... …více»
|
![]() |
19. 07. 2010 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Králičí běh prošpikujeme uzeným bůčkem, osolíme, pokapeme vínem a obložíme plátky uzeného bůčku a dáme péct na pekáč s cibulí. Během pečení přeléváme králíka výpekem a pdoléváme vodou. Králíka s uzený ... …více»
|
![]() |
19. 07. 2010 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a pokapeme sojovou omáčkou. Necháme odležet. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme maso a zprudka orestujeme, aby se zatáhlo. Zalijeme vod ... …více»
|
![]() |
19. 07. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vinnou klobásu omyjeme, pokrájíme na stejně dlouhé kusy a každý kus stočíme do šneka. Křížem propíchneme špejlí, obalíme v trojobalu a smažíme na oleji. ... ... …více»
|
![]() |
19. 07. 2010 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okurku nakrájíme na 3-4 cm špalíčky. Necháme asi 0,5 cm okraj. Zbytek vydlabeme. Na oleji zpěníme nadrobno nasekaný česnek, přidáme cibuli a na nudličky nastrouhanou mrkev. Pak přidáme maso, osolíme, ... …více»
|
![]() |
19. 07. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kýtu nakrájíme, jako bychom krájeli bochník, ale nedokrojíme. Slaninu nakrájíme na kousky, osmahneme, necháme vystydnout. Smícháme lučinu, tavené sýry a vychladlou slaninu přimícháme k sýrům. Dochutím ... …více»
|