![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 06. 2011 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji orestujeme, odložíme z ohně, přimícháme mletou papriku, vrátíme na plotnu, přidáme maso, promícháme a opražíme. Přikryjeme pokličkou a dusíme za občasného podléván ... …více»
|
![]() |
27. 06. 2011 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Omytá kuřecí stehna si nařízneme a částečně oddělíme od kosti (není to nutné, ale lépe se to pak jí, alespoň u nás doma je to oblíbenější varianta). Ochutíme grilovacím kořením - záleží na vaší chuti ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2011 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso omyjte v celku, osušte ubrouskem, odblaňte a pokrájajte na malé řízky, ty trochu naklepte, osolte, okořeňte, pokapejte olejem a nechte na chladném místě odležet.Loupané párky pokrájajte na kousky ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Předvařené dršťky rozsekáme spolu s cibulí, česnekem a namočeným pečivem. Do vzniklé hmoty přidáme koření, sůl, vejce, posekanou petrželku a vše důkladně promícháme. Navlhčenýma rukama tvaruje menší k ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Játra očistíme, omyjeme a pokrájíme na menší kousky. Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli. Přidáme játra a krátce orestujeme. Přidáme mletou červenou papriku, mleté černé koření, vegetu, kečup ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jazyky dáme vařit do osolené vody, přidáme pepř, sůl, bobkový list a očištěnou cibuli. Po uvaření jazyky vyjmeme, namočíme do studené vody a oloupeme blánu.
Nakrájíme podle potřeby na malé části a vl ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Játra rozmixujeme, přidáme vejce, sůl, tuk a mixujeme. Přidáme smetanu a dobře promícháme. Pekáč vymastíme, vysypeme strouhankou, přidáme směs a pečeme na 200 - 220 stupňů deset minut, než vznikne kůr ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Býčí žlázy pokrájejte na co nejtenčí plátky. Cibuli pokrájejte nadrobno a osmažte na pánvi. Přidejte byčí plátky, z obou stran je opečte a asi 30 min. duste. Přidejte pepř a papriku. Ihned po přisypán ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2011 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso opláchněte a osušte. Na pekáči rozehřejte 3 PL oleje, do středu dejte maso a obložte hrubými plátky cibule, pečte asi 30 min. při 200 ° C.
Pokrájejte chilli a feferónku na kolečka, smíchejte s ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2011 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umyjeme játra zbavíme žlučovodů, prošpikujeme slaninou, přidáme celý pepř a vaříme v osolené vodě, do které jsme vložili, cibuli a petržel, vše nakrájené na kostky. Do tajícího másla dáme mouku, opraž ... …více»
|