![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová játra s pórkem a ořechy: Na zpěněnou cibuli dusíme na nudličky nakrájená jemně opepřená játra. Po 15 minutách přidáme na kolečka nakrájený porek a dusíme ještě 10 minut. Zahustíme solamylem, osolíme... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kreolská vepřová směs: Kotlety osolíme, cibuli zpěníme na tuku a na ní maso po obou stranách opečeme. Přidáme na nudličky pokrájenou mrkev, kedlubny a kapustu. Osolíme, okořeníme a dusíme... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jednoduchá bůčková paštika: Syrový bůček nameleme, přidáme ostatní přísady, plníme do sklenic a zavařujeme 2 hodiny. Kdo má rád játra může přidat ještě do syrově paštiky... ... ... ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Džuveč po bulharsku: Maso pokrájíme na větší kousky a dáme jej dusit na pokrájenou cibuli a sádlo. Maso okořeníme, a než změkne přidáme na plátky nakrájené papriky a rajčata. Když se zelenina podusí... ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře v remosce: Česnek oloupeme, prolisujeme a utřeme. Sýr nastrouháme. Remosku vymažeme máslem. Kuře zbavíme kůže a naporcujeme. Kousky omyjeme a necháme okapat. Každou porci dostatečně potřeme česnekem a vložíme do ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Slepičí paprikáš: Na 2 lžících tuku zpěníme 1 nakrájenou cibuli, zaprášíme mletou paprikou a přidáme slepici rozkrájenou na menší kousky, osolíme, podlijeme a dusíme. Když maso změkne, přilijeme kelímek kysané smetany, ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Telecí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Telecí ragout: Maso nakrájíme na kousky velké asi 2 cm. Osolíme, opepříme a promícháme. V kastrole rozpálíme olej a na něm maso opečeme. Přikryjeme a pečeme dále na mírném ohni ještě 40 minut. Mezitím rozetřeme česn ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Burgundský smetanový řízek: Řízky osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme ještě máslo a vložíme řízky. Pečeme po každé straně 3-4 minuty. Pak vyjmeme z pánve a rychle přidáme do zbylého oleje paprik ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klášterní džuveč: Maso nakrájíme na větší kostky, které osolíme, opepříme a postupně potřeseme v papírovém sáčku s moukou, aby se stejnoměrně obalilo moukou. Opečeme na oleji, vyjmeme a na zbylém tuku osmažíme ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky diplomat: Řízky naklepeme a rozpůlíme. Vzniklé medailonky osolíme, opepříme a opečeme na oleji po obou stranách jako minutku. Na másle opečeme oloupané jablko, nakrájené na 4 silnější plátky. Ve vypečené šťávě ... …více»
|