![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra s chilli omáčkou : Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky 1 cm. Po obvodu plátky na několika místech nařízneme. Potom játra lehce naklepeme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a pr ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí drůbky v šouletu: Drůbky vaříme do změknutí asi 2 hod. Mezitím připravíme hrách, který přebereme a namočíme a spaříme s rýží. Hrách uvaříme doměkka, promícháme jej s rýží a rozprostřeme na pekáč, který jsme dobře vymaz ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Minutka z krůtích prsíček: Maso rozkrájíme na nudličky a obalíme ve směsi mouky s paprikou. Jemně nakrájíme oloupanou cibuli, žampiony a paprikový lusk pokrájíme na plátky. Maso upečeme na teflonové pánvi na rozpuštěném tuku. V ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna v kysaném zelí: Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na másle v teflonovém kastrolu. Omytou kachnu nakrájíme na kousky, osolíme, okmínujeme a dáme na cibulku dusit. Když změkne, přidáme kysané zelí i se šťávou a dodusím ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso po sečuánsku: Libové vepřové maso nakrájíme na nudličky, lehce obalíme v Solamylu a naloží se do koření složené z červené sladké mleté papriky, sójové omáčky, chilli koření a mletého zázvoru. Necháme odpočinout. Na ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zajíc po děčínsku: Zaječí běhy dáme do užší nádoby spolu s cibulí, nakrájenou na kolečka, s jemně usekaným česnekem, bobkovým listem, hřebíčky, petrželovou natí, rozmarýnem a tymiánem. Přelijeme červeným vínem a octem a ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové řízečky s bramboráčky: Řízky naložíme do těstíčka ze zbývajících surovin a necháme několik hodin odležet. Vepřové řízečky smažíme na rozpáleném oleji a podáváme s pikantními bramboráčky.
... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Obalované pečené kuře : Kuře omyjeme, naporcujeme a osolíme. Plech vymažeme máslem a kuře obalíme ve směsi koření. SMĚS - Hladká mouka, vegeta, pepř, paprika, majoránka a prolisovaný česnek. Touto směsí obalené kuře hned dá ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky na hořčici : Řízky osolíme, opepříme. Naklepané řízky zprudka opečeme na malé trošce oleje. Potom přidáme několik lžic hořčice a řízky v ní obrátíme, aby byly obalené. Přidáme pepř a dle chuti provensálského kořen ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gurmánký bochník: Maso nakrájíme, umeleme, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, kmín, hořčici, protlak a dobře promícháme. Cibuli jemně nakrájíme, papriku zbavíme semínek a nakrájíme na malé kostičky, sýr nahrubo ... …více»
|