![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky v těstíčku zapečené se sýrem : Plátky masa naklepeme, osolíme, obalíme v těstíčku (mouku rozšleháme s vejcem, mlékem a solí) a osmažíme na rozehřátém oleji. Na dno pekáče potřené máslem naskládáme osmažené plátky masa, zasypeme str ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ledvinky po maďarsku : Umyté ledvinky rozpůlíme, odstraníme kanálky.Potéje důkladně osušíme a nakrájíme příčně na plátky. Rozkrájené ledvinky vložíme na olej s osmaženou cibulkou, opečeme je, okořeníme a ledvinky po maďarsk ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailónky s čínským zelím : Očištěné a omyté zelí nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Maso omyjeme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpustíme olej a maso na něm po obou stranách opečeme. ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené chilli kuře : Do opláchnutého a osušeného kuřete vetřeme utřený česnek se solí, pepř a chilli koření. Takto připravené kuře vložíme do pekáče na rozehřáté máslo. Podlijeme trochou vody a pečeme zakryté. Při pečení ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety v šunkové omáčce : Vepřové kotlety zbavíme kostí, nařízneme po obvodu a u kosti. Jemně naklepeme, osolíme a obalíme po obou stranách v mouce. V pekáčku rozehřejeme máslo. Kotlety vložíme do rozehřátého másla a dusíme ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cikánské ražniči - na dietu: Maso okořeníme. Všechny suroviny střídavě napichujeme na jehlu, osolíme a opečeme na grilu nebo na dřevěném uhlí. Cikánské ražniči podáváme se zeleninou. ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety plněné zelím : V kotletě nařízneme kapsu, naklepeme. Náplň: zelí scedíme, přisolíme, přidáme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Po naplnění touto směsí kapsu zašijeme, maso osolíme a opepříme a zprudka na ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný zelný list: Slaninu pokrájíme na kostičky, opražíme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmažíme. Připravíme si náplň z mletého vepřového masa promíchaného s napolo dušenou rýží a vejci. Obě směsi smícháme, oso ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek naruby: Řízky naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, obalíme ve strouhance a rozšlehaném vejci a osmažíme na oleji. Do pekáčku postupně pokládáme plátky slaniny a cibule, smažené řízky, na které opět klademe s ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané zelné listy: Zelí umyjeme a celou hlávku vložíme na několik minut do vroucí vody. Vyjmeme, opláchneme pod studenou vodou a opatrně oddělíme osm vrchních listů. Zbytek nakrájíme na nudličky společně s paprikou, oso ... …více»
|