![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vejce v županu: Maso smícháme se solí, pepřem, namočenou a vymačkanou houskou, nasekanou petrželkou, pažitkou a tymiánem. Rozdělíme na čtyři části, do každé vtlačíme oloupané vejce a navlhčenýma rukama upravíme. Na r ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná plněná vejci : 3 vejce dáme do studené vody vařit 10 minut natvrdo. Do mleté směsi přidáme zbylé vejce, oloupaný prolisovaný česnek a majoránku. Na oleji zpěníme oloupanou a najemno nakrájenou cibuli a vmícháme ji d ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotletky na majoránce : Kotletky naklepeme, potřeme směsí ze soli, majoránky a citrónu. Necháme 2 hodiny odležet. Pak kotletky na rozpáleném tuku opečeme, podlijeme teplou vodou a dusíme doměkka. Měkké kotletky vyjmeme a do ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opékané kuře : Z porcí kuřete odstraníme velké kosti a páteř, maso naklepeme paličkou, aby bylo téměř rovné, potřeme je olejem, osolíme a vložíme na pánev do rozpáleného tuku. Na každou porci položíme lístek máty, p ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborové klobásy: Uvařené brambory rozmačkáme a s moukou, vejci, solí a krupicí vytvoříme těsto z něhož vyválíme obdélník, který rozkrájíme asi na 20 cm dlouhé a 4 cm široké proužky. Po délce středem těchto proužků pok ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře imperial : Omyté kuře rozkrojíme na čtvrtky, osolíme, opepříme a v troubě na rozehřátém másle dozlatova po obou stranách opečeme. Před dopečením přidáme plátky hub. Pak na porce upečeného kuřete položíme plátek ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chatařské vepřové žebírko : Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme a opečeme na oleji. Potom je vyjmeme, do vypečené šťávy přidáme kečup a povaříme. Opečené vepřové žebírko dáme na talíř, přelijeme kečupovou omáčkou a navrch přid ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivní kuře : Kuře opláchneme, osušíme a osolíme. Na pekáči zahřejeme olej a prudce maso orestujeme. Pak podlijeme pivem, přikryjeme a pečeme doměkka. Těsně před dopečením posypeme pivní kuře nejprve strouhaným sýr ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí řízky s nivou : Na oleji osmahneme cibulku a anglickou slaninu. Přidáme na kostičky nakrájené kuřecí řízky a propečeme. Do této směsi nastrouháme nivu a necháme roztavit. Kuřecí řízky s nivou zalijeme kysanou smetano ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené kuře po selsku : Omyté kuře osolíme, potřeme utřeným česnekem na povrchu i zevnitř, poprášíme mletou paprikou.Vložíme do tukem vymazaného pekáčku, posypeme drobně nakrájenou slaninou, podlijeme troškou vody a pečeme v ... …více»
|