![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrové rizoto se zeleninou a šunkou: Rýži dáme vařit do osolené vody. Mezitím si zahřejeme olej, zpěníme na něm drobně nakrájenou cibuli, přidáme šunku, hrášek a mrkvičky, ochutíme Solčankou a podlijeme malým množstvím vody. Když je zele ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené jelení maso s jablky : Odleželé jelení maso umyjeme, odblaníme, nakrájíme na dlouhé nudličky, osolíme a okořeníme. Na pánvi rozpálíme tuk, přidáme připravené maso a pomalu dusíme pod pokličkou. Jablka oloupeme, odstraníme j ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Baskické fazole: Nejprve rozmrazíme fazolky. Rajčata spaříme v horké vodě oloupeme a rozkrájíme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, česnek a debrecínku, přídáme rajčata a fazolové lusky. Nakonec podle chuti osolíme, ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zadělávané kuře s hráškem : Očištěné porce kuřete vložíme do vařící osolené vody tak, aby byly potopené. Přidáme kořenovou zeleninu a cibuli a uvaříme doměkka. Uvařené maso vyjmeme a vývar procedíme. Z másla a mouky připravíme s ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Indonéské dušené hovězí plátky : Maso nakrájíme na velmi tenké plátky velikosti 5 x 5 cm. Ochutíme směsí sójové omáčky, rozetřeného česneku, muškátového oříšku a pepře a marinujeme 1 hodinu. Cibuli nakrájíme na jemné plátky a opečeme ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýr na dvakrát: Sýr nastrouháme a rozložíme na půlku plechu, dáme do velmi mírně rozehřáte trouby a mecháme rozpustít, aby se sýr spojil. Mezi tím si umícháme máslo, tavený sýr, hořčici, pepř, sůl, nadrobno nakrájený ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí ragú po revírnicku: Přední srnčí maso nakrájíme na kostky. Do kastrolu dáme na máslo s trochou cukru zčervenat všechnu kořenovou zeleninu nakrájenou na menší kostičky, přidáme pepř, nové koření, bobkový list, tymián, hř ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divoká kachna na houbách: Očištěnou kachnu osolíme, okořeníme umletým jalovcem a pepřem, slabě poprášíme moukou, polijeme rozpuštěným máslem a za stálého podlévání upečeme v troubě doměkka. Mezitím na části másla udusíme očišt ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Párek v rohlíku v alobalu: Rohlík rozkrojíme na jednom boku po délce, střídu vydlabeme, vymažeme máslem a hořčicí a vložíme dovnitř párek. Rohlíky zabalíme do alobalu a dáme do teplé trouby asi na 20 min. ... ... ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divoký králík pečený: Králíčí hřbet očistíme od blan a naložíme do vína s nakrájenou cibulí, tlučeným jalovcem, kořením a petrželí. Za 2 dny vyndáme, protáhneme slaninou, osolíme a pečeme na másle. Při pečení podléváme div ... …více»
|