![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Delikatesní kotletky: Kotlety osmahneme, dáme do pekáčku a potřeme utřeným česnekem a posypeme nakrájenou slaninou na malé kostičky, malinko podlijeme vodou a dáme zapéct na 15 min. do trouby na 200 stupňů. Kotlety podává ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso s rajčatovou omáčkou: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a dobře promícháme. Oloupaná rajčata nakrájíme na malé kousky a přidáme do omáčky. Povaříme asi 20 minut, podle chuti trošku osladíme a om ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kančí zvěřina zadělávaná: Plec vložíme na 4-6 dní do mořidla ze zeleniny a části vína, koření a cibule. Denně překládáme. Odleželou zvěřinu dusíme v tomto mořidle. Šťávu zahustíme jíškou, zavařeninou, přidáme víno, citr. kůru, ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šumavská velikonoční nádivka: Dáme společně vařit obě masa. Rohlíky nakrájíme na kostky, zalijeme vychladlým vývarem z masa. Nasekáme maso, kopřivy, pažitku, přidáme rohlíky, žloutky, důkladně promícháme. Z bílků vyšleháme sníh a ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí rizoto s balkánským sýrem : Rozehřejeme troubu na 200°C. Naklepeme kuřecí řízky a nakrájíme na proužky. Maso osolíme, opepříme. Do varné misky dáme osolenou mraženou zeleninovou směs, do které vložíme kuřecí maso. Vše podlijeme ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapustové kapsičky v česnekovém těstíčku: Hlávky kapusty uvaříme v osolené vodě. Po vychladnutí listy nakrájíme na menší plátky a můžeme je trochu rozklepat. Na každou porci listu dáme plátek šunky a plátek sýra. V polovině přehneme. Připraví ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nádivka z pet lahve: Bůček nakrájíme na kostičky, přidáme vejce, strouhanku, mouku, rozmačkaný česnek, sůl, pepř, kari, grilovací koření, kmín drcený a vytvoříme směs, kterou naplníme do mikretenového sáčku a ten vložíme ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Benátské rizoto: V hrnci zahřejeme polovinu másla, přidáme drobně krájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, drobně krájenou šunku a krátce orestujeme. Přidáme rýži, vyloupaný hrášek, osolíme, opepříme a dobře zamí ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí závitky se šlehačkou : Kuřecí prsíčka naklepeme,osolíme a nakrájíme na čtyři díly. Na ně dáme šunku, kousek sýru a uděláme závitky, které obalíme v mouce, vejci a strouhance. Takto přpravené závitky položíme do máslem vymaz ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí kýta na jalovci : Kýta se osolí a rychle opeče po obou stranách v rozehřátém tuku. Mezitím osmažíme na rendlíku dvě na kostky nakrájené mrkve, dvě hrubě krájené cibule a k tomu se přidá asi 10 zrnek jalovce. Na osmažen ... …více»
|