![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na křenu : Kotlety očistíme, ochutíme solí a pepřem. Na pánvi rozpálíme olej a maso prudce opečeme.
Ve vývaru rozvaříme veku a vlijeme ke kotletám. Mírně dusíme, přisolíme. Mezitím si ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na bramborách : Vepřové maso dobře opláchneme a naklepeme. Porce masa dobře okořeníme, vložíme do kastrolku a zakapeme s olejem. Necháme uležet v chladu do druhého dne.
Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na sil . ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety na houbách : Vepřovou kotletu naklepeme. Lehce obalíme v mouce. Na oleji maso prudce opečeme.
Houby očistíme, nakrájíme na plátky a společně s oloupanou a nadrobno krájenou cibulí ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená uzená krkovička : Uvařené maso nakrájíme na plátky, obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
Plátky uzené krkovičky po obou stranách osmažíme dozlatova.
Příloha - bramborová kaše.
... ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ukrytý hermelín : Umleté maso osolíme, opepříme, přidáme provensálské koření, vejce a dobře promícháme.
Na dlani utvoříme placku, na kterou vložíme dvě kolečka salámu, silnější proužek hermelínu a překryjeme ho dal . ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní vepřová směs s jablky: Maso nakrájíme na nudličky, v misce zaprášíme solamylem, rozklepneme vajíčko a promícháme. Oloupeme jablka, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Připravíme zálivku: 1/2 dl vody, lžíce solamylu a ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svatoklárské kotlety: Kotlety naklepeme. Ze strouhanky, másla, utřeného česneku, soli a pepře připravíme směs. Do ní pak vmícháme zelenou petrželku. Směsí potřeme jednu stranu kotlet a po obou stranách na oleji opečeme. Pa ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bulharské vepřové: Vepřové maso nakrájíme na kostky a opečeme. Pak vybereme a do zbylého omastku dáme nakrájenou cibuli, pórek, oloupaná rajčata, papriku. Do měkké zeleniny přidáme nakonec maso a dochutíme.
... ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík v mrkvi : Maso omyjeme, osolíme, posypeme petrželovou natí, dáme na plech s olejem a opepříme. Králíka obložíme plátky syrové mrkve a kolečky cibule. Potom plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme cca při 18 ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s hráškem : Vepřové maso nakrájíme na velmi malé kostičky a opečeme ho na rozpáleném oleji. Přidáme špetku mleté sladké papriky, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka. Pak přidáme okapaný hrášek a prohřejeme. V ... …více»
|