![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Aténská jehla : Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme asi půl hodiny odpočinout. Na připravenou jehlu střídavě navlékáme maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprá ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Albánské plátky : Rajčata a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme, dáme je do pekáčku a osolíme. Na zeleninu poklademe osolené vepřové plátky. Pečeme v troubě, až je maso měkké. Nepodléváme!
... ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Letní špekáčky: Okurku oloupeme a nakrájíme na silnější plátky, každý plátek potřeme hořčicí. Špekáčky rozpůlíme, opečeme na zahradním grilu a dáme na připravené plátky okurek. Špekáčky podáváme s chlebem. ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Gratinovaný chřest se šalotkou a šunkou : Očistěte a oloupejte chřest, odřízněte dřevnaté kousky stonků, chřest omyjte a povařte ve vařící osolené vodě. Jakmile bude al dente, slijte ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený guláš: Maso nakrájíme na větší kostky, přidáme nakrájenou cibuli a česnek, osolíme, opepříme. Přidáme červenou sladkou mletou papriku a kari a solamyl. Vše promícháme v hlubším plecháči, rozdrobíme masox a z ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí roláda - pečená: Krůtí prsa rozkrojíme na plát o tlouštce půl druhého centimetru, posypeme Vegetou a dáme na hodinu do lednice. Švestky a meruňky namočíme, osušíme a položíme na maso. Zavineme v roládu, svážeme pevně ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Lasagne: Mrkev a celer nahrubo nastrouháme, česnek a cibuli nakrájíme. Vše orestujeme. Přidáme mleté maso, kečup, hořčici, sůl, pepř, oregano, kostku masoxu, zalijeme vodou a opečeme. Na misku vrstvíme směs, s ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra jako minutka: Játrové řízky silné asi 1 cm protáhneme slaninou a obalíme v mouce. Na rozpáleném másle je opékáme 3-4 min. po jedné straně. Pak přidáme cibuli a opékáme je po straně druhé. Zaprášíme je moukou a nech ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí maso na žampionech : Telecí maso nakrájíme na drobno, promícháme se smetanou a nasekanou na drobno cibulí a osolíme. Pekáč vymažeme lžící oleje, vložíme telecí maso, pokapeme 1 lžící oleje, přikryjeme alobalem a pečeme v ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Mozečkové krokety: Na cibulce zpěněné na másle usmažíme očištěný mozeček. K mozečku přidáme žemle namočené v mléce a vymačkané. Pak přidáme vejce, sůl, pepř a petrželku. Za stálého míchání necháme vše zhoustnout. Z vych ... …více»
|