![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 12. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jazyk s polskou omáčkou: Na másle zpěníme cibuli nakrájenou na kolečka. Přisypeme cukr. Mícháme až cukr žloutne. Zalijeme jej horkým vývarem, přidáme koření a povaříme 1/4 hod. Ze zbytku másla a mouky usmažíme jíšku, kterou ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ledvinky vepřové rychlé: Ledvinky propereme a nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Na sádle zpěníme cibuli a přihodíme k ní ledvinky, okmínujeme a opepříme. Opékáme 7-10 min. Když jsou hotové zaprášíme je moukou, prudce osmahn ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra husí pečená: Mandle spaříme a nakrájíme na silnější nudličky. Zapícháme je do opraných jater. Mezi ně píchneme i hřebíčky. Vložíme je do kastrolku, zalijeme do poloviny husím sádlem a pomalu pečeme v troubě asi 3/ ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí srdce pečené: Telecí srdce protáhneme slaninou. Na kastrolku rozpálíme máslo, srdce na něm prudce opečeme, osolíme. Přidáme cibuli nakrájenou na plátky, podlijeme a dusíme do měkka. Telecí srdce pak vložíme do trou ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slaninové závitky - kuřecí: Kuřecí plátky omyjeme, odblaníme a lehce naklepeme. Poté do masa uděláme zhruba tři zářezy nožem, záleží na velikosti plátku.
Tvrdý sýr nastrouháme. Pórek omyjeme, podélně rozkrojíme a nakrájíme na ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra smažená: Vepřová játra nakrájíme na řízky asi 1 cm silné. Trochu je naklepeme a osolíme. Obalíme je v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Játra smažíme na sádle na každé straně 3 min. ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra pikantní: Játra nakrájíme na řízky, obalíme je v mouce a opečeme je na rozpálené slanině. Přidáme kolečka cibule, proužky paprik, plátky rajčat. Přikrytá játra dusíme na mírném ohni do měkka. Nakonec osolíme a ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Houskový svítek s uzeným masem: Rohlíky nakrájíme na kostičky a osmažíme na slanině do křupava, přidáme uzené maso. Zalijeme je mlékem s rozšlehanými vejci a petrželkou. Promícháme a ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažené kuře na koriandru : Kuře očistíme, naporcujeme na malé kousky. V malé misce smíchame vodu s octem, solí, koriandlem a rozetřeným česnekem. Kousky kuřete namočíme do marinády a necháme 1/2 hodiny odležet. Na hluboké pánvi ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrové knedlíčky ze zavářky: Zavářku promícháme s umletými žemlemi, přidáme mléko, prdop, petrželku, česnek. Přimícháme vejce. Tvoříme knedlíčky, které házíme do vroucí vody. Vaříme asi 10 min. Játrové knedlíčky mastíme s osmaž ... …více»
|