![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekanina jaternicová: Uvařené maso umeleme spolu se syrovými játry. Přimícháme umleté žemle, rozředíme vývarem a osolíme a okořeníme. Na pekáči rozpálíme sádlo, sekaninu na něj nalijeme a dáme péct na 15-20 min. ... ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s banánovou vůní : Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, v misce promícháme s trochou solamylu a 1 vejcem a na chvíli odložíme do ledničky. V rozpáleném oleji orestujeme masové nudličky, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory zapečené s uzeným masem: Vařené studené brambory pokrájíme na plátky. Skládáme je do pekáčku vymazaného sádlem a vysypaném strouhankou. Prokládáme s nakrájeným uzeným masem. ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hašé z kořínku: Uvařený kořínek umeleme spolu se syrovým masem, játry a žemlí. Osolíme a okořeníme, popř. zředíme vývarem. Na pekáči rozpálíme sádlo, směs rozestřeme a haši pečeme v troubě asi 1/4 - 1/2 hod. ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí vemínko: Vemínko ovaříme v osolené vodě do měkka. Během vaření přidáme zeleninu a cibuli. Po vychladnutí hovězí vemínko nakrájíme na tenké plátky, které obalíme jako řízek. Smažíme na mírném ohni. Kořeníme pet ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dršťky zadělávané: Dršťky dáme vařit do studené vody. Po zevřetí vodu vyměníme. Přidáme kořenovou zeleninu a vaříme dál.Potom dršťky nakrájíme na silnější nudle. Na tuku zpěníme cibuli, zasypeme moukou a usmažíme jíšku. ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paštika z vepřových jater: Na slanině s cibulí dusíme vepřové maso a játra, vše pokrájíme na kousky. Dušené rozemeleme. Do kaše přidáme žloutek a strouhanku a víno. Osolíme a přidáme koření. Třeme až se napění. Hotovou paštiku ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Osmažený játrový sýr: Nakrájený játrový sýr obalíme jako řízek a na rozpáleném tuku rychle osmažíme po obou stranách. Osmažený játrový sýr hned podáváme s brambory a zeleninovým salátem. ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové placičky s masem: Teplé brambory prolisujeme na vál, přidáme mouku s práškem, sůl, vejce a zaděláme těsto. Přimícháme do něj usekané maso. Tvoříme placičky asi 1 cm silné, ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Barevná stehna: Postup přípravy: Každé stehno plošně rozřežeme na co největší tenký plát v kuse (ale lze i z jiného masa), posypeme grilovacím kořením, pomažeme hořčicí, položíme doprostřed nivu (asi jako velký hrano ... …více»
|