Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzené maso s kysaným zelím

fotka Uzené maso s kysaným zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Uzené maso s kysaným zelím:

500 g uzené maso  | 1 ks cibule  |  olej  |  rajčatový protlak  | 0,5 kg kysaného zelí  | 0,5 kg brambor  |  vejce  | 300 ml kysané smetany  |  česnek  |  mletý kmín  |  pepř  |  sůl  |  majoránka  |  strouhaný sýr  |  hrubá mouka  |  mletá paprika

Postup přípravy receptu Uzené maso s kysaným zelím:

Maso nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme protlak, a chvilku podusíme. Potom přidáme zelí, zalejeme 100 ml kysané smetany a krátce povaříme. Brambory nahrubo nastrouháme, přidáme vejce, česnek, kmín, sůl, pepř a majoránku, vmícháme sýr a mouku. Do vymazaného pekáče rozložíme udušené zelí, na něj rozložíme plátky uzeného masa, zakryjeme bramborami. Přelijeme zbylou smetanou rozšlehanou s paprikou, troškou mléka a soli. Vložíme do horké trouby a při střední teplotě cca 150 °C pečeme uzené maso s kysaným zelím asi 30 - 40 minut.


Fotky receptu Uzené maso s kysaným zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené maso s kysaným zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !