![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík se smetanou : Maso z králíka pokrájíme na větší kousky, které prošpikujeme slaninou a osolíme. Na sádle připravíme zeleninový základ, přidáme maso, koření a dusíme doměkka.
Maso vybereme, dolejeme vodu a zahustím ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na pepři : Králíka rozporcujeme, osolíme a opečeme na oleji do zlatova. Přidáme česnek a cibuli pokrájenou nadrobno, rozkrájené chlebové kůrky, máslo a pepř. Necháme ještě chvíli osmahnout. Zalijeme asi 1 naběra ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na divoko : Dobře očištěného králíka osolíme, protkneme slaninou, přidáme cibuli (nakrájenou na půlkolečka), celý pepř, nové koření, jalovec, bobkový list.
Dáme do trouby, podlijeme, pečeme do měkka.
... ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí váleček pečený v bylinkách na smetanové omáčce s houbovým rizotem : Králičí hřbet vykostíme, osolíme, obalíme v sekaných bylinkách a v troubě pečeme do růžova. Rizoto připravíme tak, že nakrájené houby orestujeme a promícháme s rýží uvařenou ve vodě, ochucené Knorr Bu ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí plátek s cuketou: Plátky masa zlehka naklepeme, posypeme kari kořením, pokapeme olejem a necháme chvíli uležet. Cibuli oloupeme, cuketu omyjeme. Cibuli nakrájíme na slabá kolečka, cuketu na kolečka asi 1/2 cm silná. Zá ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí ragú : Předehřejeme pečící misku a necháme v ní rozehřát máslo.
Na máslo položíme maso a necháme opékat.
Po chvíli maso promícháme.
Oloupeme česnek, prolisujeme a spolu s rajským protlakem přidáme k mas ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí králík na zázvoru : Z prolisovaného česneku, zázvoru, papriky, pokrájené cibule a citronové šťávy si připravíme směs, kterou večer před pečením potřeme omytého králíka.
Pečeme na sádle ve středně teplé troubě.
PŘÍL ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďábelské králičí plátky : Tento pokrm je nutno připravit nejméně 24 hodin předem. Tak dlouho se totiž musí plátky masa „tísnit" v pikantní marinádě. Všechny přísady na marinádu rozšleháme a naložíme do ní lehce naklepané ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná z hub: Na sádle podusíme nakrájenou cibuli a houby s kmínem a necháme vychladit. Směs smícháme s mletým masem, vymačkanými houskami, vejci, utřeným česnekem... ... ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízky s jogurtem: Řízky jemně poklepeme, osolíme a na másle zvolna opečeme po obou stranách.
V misce prošleháme smetanu s jogurtem, mlékem a prolisovaným česnekem utřeným se solí.
Touto... ... …více»
|