![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené párky v sýrovém těstíčku: Rozšleháme vejce, vmícháme do něj mouku, strouhaný sýr, lžíci oleje a tolik mléka, aby nám vzniklo řidší těstíčko. Potom párky do tohoto těstíčka namáčíme a vkládáme do rozehřátého oleje nebo tuku. Sm ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapiové párky s křenem: Cibuli nakrájíme na kolečka a lehce osmažíme na rozehřátém oleji, přidáme kapii pokrájenou na jemné nudličky a nakrájené párky a pod pokličkou orestujeme asi 10 minut. Párkovou směs rozdělíme na talíř ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené šunkové závitky s hráškem: Čtyři plátky šunky potřeme rajčatovým protlakem, poklademe zbývajícími plátky šunky, které také potřeme protlakem, na něj naklademe okapaný hrášek a stočíme do závitku. Závitky upevníme jehlami, vloží ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sváteční kachna v kávové omáčce: Troubu předehřejte na 180 st. C. Kachnu osolte, opepřete a posypte majoránkou. Naplňte ji čtvrtkami jablek a svažte nití. Potom ji potřete rozpuštěným máslem, vložte do pekáče naplněného vodou a dejte ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čevapčiči z vepřového masa : Do mletého masa přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, lžičku mleté sladké papriky, drcený pepř, sůl a lžíci oleje. Směs důkladně vymíchejte.
Utvořte z ní válečky, potřete ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová plec na paprikách a smetaně : Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na kostky pokrájené maso, za stálého míchání je osmažíme, potom je osolíme a opět osmažíme. Když se masová šťáva odpaří, směs zaprášíme ml. paprikou, ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obrácené vepřové řízky : Vepřové řízky naklepeme na tenko, osolíme a opepříme nebo posypeme drceným kmínem. Obalíme je ve směsi jemné strouhanky, smíchané s jemně nastrouhaným tvrdým sýrem. Nakonec je protáhneme v rozšlehanýc ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí na smetaně: Kuřecí nakrájíme na nudličky ochutíme podravkou nebo vegetou promícháme s oliv olejem a prudce osmahnem přidáme nakrájené můžou být i naložené žampiony necháme
smažit do změknutí nakonec přelejem s ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatranské ražničí z vepřového a hovězího masa : Maso a játra omyjeme, osušíme ubrouskem a nakrájíme na tenké plátky. Nakrájíme také uzenou klobásu, kapii a cibuli. Vše osolíme a okořeníme pepřem. Sladkou papriku, kečup a olej smícháme a touto směsí ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně s kostí: Maso z vepřové pečeně částečně odřízněte od kosti, osolte je, posypejte kmínem, pepřem. Vložte do pekáčku, přidejte tuk, podlijte vodou a dejte do hodně vyhřáté trouby a pečte asi 15 - 20 minut, pak t ... …více»
|