![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Romazava: Maso nakrájejte na kousky asi 5 cm velké, vložte do hrnce nechte lehce "zatáhnout" na oleji. Přidejte cibuli, nakrájenou na tenké plátky, prolisovaný česnek a pokrájená rajčata. Promíchejt ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Netradiční obalované kuře: Předehřejem troubu na 200 stupňů. Smícháme mléko se dvěma lžičkami hořčice, solí, pepřem a potřeme připravené kuře, které pak obalujeme v ovesných vločkách. Připravené obalené kuře pečeme do zlatova n ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře plněné masáky : Kuře osolíme i zevnitř. Houby i máslo nakrájíme a naplníme touto směsí kuře. Otvor uzavřu jehlami. Dám do pekáčku, do trouby a při 200 stupních asi 10 min. peču. Pak zmírním na 180, maso podliji ... ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová játra bzenecká: Játra nakrájíme na plátky a promícháme se lžící hladké mouky. Slaninu nakrájíme na kostičky a v kastrolku rozškvaříme. Na rozpálenou slaninu vložíme připravená játra a restujeme. Pak přidáme na proužk ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plíčky na smetaně: Pokud neupravujeme plíčky bezprostředně po zabijačce, tak připravené droby opláchneme a dáme do mírně osolené vody vařit spolu s kořením a zeleninou. Po uvaření droby vyjmeme (játra vyjmeme dříve) a n ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Ledvinky po italsku: Makaróny rozlámeme a uvaříme doměkka ve slané vodě. Mezitím ledvinky zbavíme močovodů tuku a nakrájíme na plátky. Pak je spaříme. Bez soli je rychle podusíme na sádle nebo másle s cibulkou, nejvýše ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ledvinky jako minutka: Ledvinky rozkrojíme, vyřízneme tuk i kanálky a dobře vypereme v několikeré vodě, abychom je zbavili pachu. Pak je osušíme, pokrájíme a opékáme na tuku se zpěněnou cibuli 7-8 minut. Okořeníme je drcený ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové jazyky pečené na česneku: Omyté jazyky vaříme s pepřem v osolené vodě, nejlépe s přidáním kořenové zeleniny, doměkka. To trvá asi 1 hodinu. Vařené jazyky vyjmeme, ve studené vodě krátce zchladíme a ihned, tj. ještě teplé, je s ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené ledvinky na kyselé smetaně: Očištěné ledvinky nasucho opečeme, podlijeme a dusíme doměkka. Šťávu zahustíme nasucho opraženou a vodou rozředěnou moukou, povaříme. Před podáváním přidáme kyselou smetanu nebo rozšlehané kyselé mlék ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra smažená s jablky a cibulí: Játra očistíme od blan, očistíme a nakrájíme na 4 plátky. Osušíme a obalíme v mouce. Jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme je na plátky. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla a usmažíme jablka z obou stra ... …více»
|