Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Romazava

Romazava
21. 11. 2007 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Romazava: Maso nakrájejte na kousky asi 5 cm velké, vložte do hrnce nechte lehce "zatáhnout" na oleji. Přidejte cibuli, nakrájenou na tenké plátky, prolisovaný česnek a pokrájená rajčata. Promíchejt ... …více»

Netradiční obalované kuře

Netradiční obalované kuře
21. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Netradiční obalované kuře: Předehřejem troubu na 200 stupňů. Smícháme mléko se dvěma lžičkami hořčice, solí, pepřem a potřeme připravené kuře, které pak obalujeme v ovesných vločkách. Připravené obalené kuře pečeme do zlatova n ... …více»

Kuře plněné masáky

Kuře plněné masáky
21. 11. 2007 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Kuře plněné masáky : Kuře osolíme i zevnitř. Houby i máslo nakrájíme a naplníme touto směsí kuře. Otvor uzavřu jehlami. Dám do pekáčku, do trouby a při 200 stupních asi 10 min. peču. Pak zmírním na 180, maso podliji ... ... …více»

Vepřová játra bzenecká

Vepřová játra bzenecká
21. 11. 2007 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Vepřová játra bzenecká: Játra nakrájíme na plátky a promícháme se lžící hladké mouky. Slaninu nakrájíme na kostičky a v kastrolku rozškvaříme. Na rozpálenou slaninu vložíme připravená játra a restujeme. Pak přidáme na proužk ... …více»

Vepřové plíčky na smetaně

Vepřové plíčky na smetaně
21. 11. 2007 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Vepřové plíčky na smetaně: Pokud neupravujeme plíčky bezprostředně po zabijačce, tak připravené droby opláchneme a dáme do mírně osolené vody vařit spolu s kořením a zeleninou. Po uvaření droby vyjmeme (játra vyjmeme dříve) a n ... …více»
 

Ledvinky po italsku

Ledvinky po italsku
21. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Ledvinky po italsku: Makaróny rozlámeme a uvaříme doměkka ve slané vodě. Mezitím ledvinky zbavíme močovodů tuku a nakrájíme na plátky. Pak je spaříme. Bez soli je rychle podusíme na sádle nebo másle s cibulkou, nejvýše ... …více»

Ledvinky jako minutka

Ledvinky jako minutka
21. 11. 2007 Vnitřnosti +++++++___
Příprava receptu Ledvinky jako minutka: Ledvinky rozkrojíme, vyřízneme tuk i kanálky a dobře vypereme v několikeré vodě, abychom je zbavili pachu. Pak je osušíme, pokrájíme a opékáme na tuku se zpěněnou cibuli 7-8 minut. Okořeníme je drcený ... …více»

Vepřové jazyky pečené na česneku

Vepřové jazyky pečené na česneku
21. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové jazyky pečené na česneku: Omyté jazyky vaříme s pepřem v osolené vodě, nejlépe s přidáním kořenové zeleniny, doměkka. To trvá asi 1 hodinu. Vařené jazyky vyjmeme, ve studené vodě krátce zchladíme a ihned, tj. ještě teplé, je s ... …více»

Dušené ledvinky na kyselé smetaně

Dušené ledvinky na kyselé smetaně
21. 11. 2007 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Dušené ledvinky na kyselé smetaně: Očištěné ledvinky nasucho opečeme, podlijeme a dusíme doměkka. Šťávu zahustíme nasucho opraženou a vodou rozředěnou moukou, povaříme. Před podáváním přidáme kyselou smetanu nebo rozšlehané kyselé mlék ... …více»

Játra smažená s jablky a cibulí

Játra smažená s jablky a cibulí
21. 11. 2007 Vnitřnosti ++++-_____
Příprava receptu Játra smažená s jablky a cibulí: Játra očistíme od blan, očistíme a nakrájíme na 4 plátky. Osušíme a obalíme v mouce. Jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme je na plátky. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla a usmažíme jablka z obou stra ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !