Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Husarská pečeně

Husarská pečeně
21. 11. 2007 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Husarská pečeně: Svíčkovou posolíme, opepříme a upečeme na slanině, tuku, rozsekané cibuli a polévkové zelenině. Pak ji rozřízneme po délce a vložíme do ní nádivku.Tu si připravíme tak, že na mírně rozehřáté plotně mí ... …více»

Špízy ze svíčkové

Špízy ze svíčkové
21. 11. 2007 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Špízy ze svíčkové: Papriky omyjeme, vyčistíme a osušíme. Potom je rozkrájíme na kousky - přibližně téže velikosti, jako budou plátky masa. Stroužek česneku utřeme se solí, kmín, hřebíček a pepř rozdrtíme nebo roztlučeme ... …více»

Srbské file džulbastija

Srbské file džulbastija
21. 11. 2007 Hovězí maso +++++++++_
Příprava receptu Srbské file džulbastija: Svíčkovou dobře očistíme a ukrojíme z ní 8 plátků ( 2 na jednu porci), lehce je naklepeme, osolíme, opepříme, po obou stranách potřeme olejem a dáme na několik hodin do chladničky. Odleželé plátky po ... …více»

Korsický biftek

Korsický biftek
21. 11. 2007 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Korsický biftek: Bifteky naklepeme a upravíme do původního tvaru a na horkém oleji po obou stranách opečeme. Osolíme je, opepříme a rozdělíme na nahřáté talíře s bramborovými hranolky. Dvě lžíce oleje smícháme s octem ... …více»

Grilovaný biftek

Grilovaný biftek
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Grilovaný biftek: Dobře odleželé svíčkové nakrájíme silnější bifteky, lehce naklepme nožem, osolíme, opepříme a grilujeme po každé straně minuty. Hotové přendáme na talíř, doprostřed bifteku dáme kostičku másla a oblož ... …více»
 

Bohaté řízky

Bohaté řízky
21. 11. 2007 Uzeniny +-________
Příprava receptu Bohaté řízky: Krkovici naklepeme, osolíme, opepříme a orestujeme po obou stranách. Do výpeku dáme cibuli a na orestovanou cibuli dáme žampiony. Tuto směs dáme do zapékací mísy, na to dáme orestované maso, poklademe ... …více»

Svíčkové nudličky s rýží a červenými fazolkami

Svíčkové nudličky s rýží a červenými fazolkami
21. 11. 2007 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Svíčkové nudličky s rýží a červenými fazolkami: Maso pokrájíme na kostičky, okořeníme a obalíme ve škrobové moučce. Restujeme v rozehřátém oleji, přidáme nakrájený česnek a papriky, po 1 minutě nakrájená rajčata a chilli papričku a restujeme asi 2 ... …více»

Hovězí filety s bylinkovým máslem

Hovězí filety s bylinkovým máslem
21. 11. 2007 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Hovězí filety s bylinkovým máslem: Plátky svíčkové okořeníme a grilujeme na mřížce v troubě s cirkulací vzduchu. Pod mřížku dáme pekáček, aby do něj odkapávala šťáva. Připravíme si bylinkové máslo: usekáme zelenou petrželku, okurku a ... …více»

Staročeský biftek

Staročeský biftek
21. 11. 2007 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Staročeský biftek: Bifteky odblaníme, lehce naklepeme, pokapeme olejem a uložíme na několik hodin do chladničky. Před úpravou je osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V horkém sádle je z každé strany 4-5 minut opékáme. N ... …více»

Obložený biftek

Obložený biftek
21. 11. 2007 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Obložený biftek: Svíčkovou nakrájíme přes vlákna masa na silnější plátky, lehce je naklepeme tupou stranou nože, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme sádlo nebo olej, vložíme bifteky a z každé strany opékáme asi 4 m ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !