![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husarská pečeně: Svíčkovou posolíme, opepříme a upečeme na slanině, tuku, rozsekané cibuli a polévkové zelenině. Pak ji rozřízneme po délce a vložíme do ní nádivku.Tu si připravíme tak, že na mírně rozehřáté plotně mí ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízy ze svíčkové: Papriky omyjeme, vyčistíme a osušíme. Potom je rozkrájíme na kousky - přibližně téže velikosti, jako budou plátky masa. Stroužek česneku utřeme se solí, kmín, hřebíček a pepř rozdrtíme nebo roztlučeme ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srbské file džulbastija: Svíčkovou dobře očistíme a ukrojíme z ní 8 plátků ( 2 na jednu porci), lehce je naklepeme, osolíme, opepříme, po obou stranách potřeme olejem a dáme na několik hodin do chladničky. Odleželé plátky po ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Korsický biftek: Bifteky naklepeme a upravíme do původního tvaru a na horkém oleji po obou stranách opečeme. Osolíme je, opepříme a rozdělíme na nahřáté talíře s bramborovými hranolky. Dvě lžíce oleje smícháme s octem ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Grilovaný biftek: Dobře odleželé svíčkové nakrájíme silnější bifteky, lehce naklepme nožem, osolíme, opepříme a grilujeme po každé straně minuty. Hotové přendáme na talíř, doprostřed bifteku dáme kostičku másla a oblož ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bohaté řízky: Krkovici naklepeme, osolíme, opepříme a orestujeme po obou stranách. Do výpeku dáme cibuli a na orestovanou cibuli dáme žampiony. Tuto směs dáme do zapékací mísy, na to dáme orestované maso, poklademe ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčkové nudličky s rýží a červenými fazolkami: Maso pokrájíme na kostičky, okořeníme a obalíme ve škrobové moučce. Restujeme v rozehřátém oleji, přidáme nakrájený česnek a papriky, po 1 minutě nakrájená rajčata a chilli papričku a restujeme asi 2 ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí filety s bylinkovým máslem: Plátky svíčkové okořeníme a grilujeme na mřížce v troubě s cirkulací vzduchu. Pod mřížku dáme pekáček, aby do něj odkapávala šťáva.
Připravíme si bylinkové máslo: usekáme zelenou petrželku, okurku a ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staročeský biftek: Bifteky odblaníme, lehce naklepeme, pokapeme olejem a uložíme na několik hodin do chladničky. Před úpravou je osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V horkém sádle je z každé strany 4-5 minut opékáme. N ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obložený biftek: Svíčkovou nakrájíme přes vlákna masa na silnější plátky, lehce je naklepeme tupou stranou nože, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme sádlo nebo olej, vložíme bifteky a z každé strany opékáme asi 4 m ... …více»
|