Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí s mrkví po anglicku

Hovězí s mrkví po anglicku
21. 11. 2007 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Hovězí s mrkví po anglicku: Maso opereme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. V kastrolu se silným dnem rozehřejeme olej a maso na něm po všech stranách na větším ohni spolu s cibulí ope ... …více»

Mleté maso s bílou ředkví

Mleté maso s bílou ředkví
21. 11. 2007 Mleté maso ++++++____
Příprava receptu Mleté maso s bílou ředkví: Nakrájené ředkvičky usmažíme v oleji a vyjmeme. Mleté maso orestujeme na pánvi doběla, přidáme nakrájený česnek, kmín a papriku. Podlijeme vodou, přilijeme sojovou omáčku, podusíme doměkka, přidáme ř ... …více»

Ragú á la tuti

Ragú á la tuti
21. 11. 2007 Mleté maso +++++++++_
Příprava receptu Ragú á la tuti: Cibuli a česnek zpěníme na oleji, přidáme anglickou slaninu nakrájenou na kostičky a na kolečka nakrájenou mrkev. Můžeme případně podle chuti přidat i pár čerstvých nebo sušených hub. Osmáhneme vše do ... …více»

Špíz z mletého masa

Špíz z mletého masa
21. 11. 2007 Mleté maso +++++-____
Příprava receptu Špíz z mletého masa: Oba druhy mletého masa smícháme, cibuli jemně nakrájíme, česnek prolisujeme, petrželku jemně nasekáme. Všechny přísady s hořčicí, solí a pepřem dáme do masa a prohněteme. Mokrýma rukama vytvarujeme 2 ... …více»

Hovězí maso na hřebíčku

Hovězí maso na hřebíčku
21. 11. 2007 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Hovězí maso na hřebíčku: Hovězí maso protkneme polovinou množství slaniny nakrájené na nudličky, osolíme, opepříme a po všech stranách maso opečeme v.rozehřátém oleji. Přidáme zbytek nakrájené slaniny, drobně nakrájený česnek ... …více»
 

Hovězí maso po dalmatsku

Hovězí maso po dalmatsku
21. 11. 2007 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Hovězí maso po dalmatsku: Maso nakrájíme na plátky. a naklepeme, lehce obalíme v mouce a osmahneme po obou stranách na horkém oleji. Pak opečené plátky naskládáme do kastrolu, posypeme nasekaným česnekem a petrželkou, špetkou ... …více»

Hovězí kýta po hortobáďsku

Hovězí kýta po hortobáďsku
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí kýta po hortobáďsku: Hovězí plátky naklepeme, potřeme solí a pepřem, poprášíme moukou a na horkém tuku po obou stranách dočervena opečeme. Přeložíme je do nádoby z jenského skla. Ve zbylém tuku usmažíme dozlatova drobně k ... …více»

Masové válečky plněné párkem

Masové válečky plněné párkem
21. 11. 2007 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Masové válečky plněné párkem: Rohlík zalijeme studenou vodou, necháme prosáknut, pak z něj vodu vymačkáme, dobře jej rozmělníme a promícháme s masem, solí, vejcem a pepřem v hladké těsto. Vmícháme do něj drobně nakrájenou cibuli, ... …více»

Kuřecí játra na žampionech

Kuřecí játra na žampionech
21. 11. 2007 Vnitřnosti ++++______
Příprava receptu Kuřecí játra na žampionech: Játra nakrájíme a osmažíme na oleji, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka. Zvlášť udusíme žampiony, smícháme s játry, osolíme, okořeníme. Podáváme s bramborem a sypeme petrželkou. ... ... …více»

Uherské závitky

Uherské závitky
21. 11. 2007 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Uherské závitky: Hovězí plátek naklepeme a osolíme. Takto připravený plníme bramborem pokrájeným na hranolky, natvrdo uvařeným a posekaným vejcem a kouskem šunky. Plátek stočíme v závitek a upevníme nití nebo párátkem ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !