![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky na houbách a zelenině: Roštěnky několikrát nařízneme po obvodu, jemně naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji po obou stranách. Vyjmeme je, na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme máslo rozetřené s mouko ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Formanská vodvářka: Hovězí maso propícháme hřebíčkem, osolíme, potřeme trochou zázvoru a pepře a pečeme na másle spolu s krájenou slaninou. Potom dáme maso do hrnce (i s tukem, na kterém se peklo), zalijeme studenou vodo ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky na žampionech s houskovou sedlinou: Maso očistíme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme jej na plátky asi po 75 g, které z každé strany naklepeme, opepříme a osolíme. Slaninu nakrájíme na drobné kousky. V kastrolu rozehřejeme olej a opečeme na ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Lyonská roštěná: Roštěnky mírně naklepeme, nařízneme okraje, opepříme je, potřeme z obou stran olejem a necháme dobře hodinu v chladnu odležet. Pak je grilujeme pod předehřátým grilem po každé straně 4 minuty. Mezitím ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sicilské roštěnky: Naklepané roštěnky osolíme, nasucho opečeme, podlijeme netučným vývarem z kostí nebo vodou a dusíme doměkka. Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou, rozředíme vývarem a podusíme. Nakonec přidáme čer ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky s česnekovým máslem: Sezamová semínka rozdrtíme v hmoždíři a smícháme s prolisovaným česnekem. Přidáme sůl, pepř, papriku a důkladně utřeme s měkkým máslem. Vzniklé česnekové máslo dáme do chladničky ztuhnout. Roštěnky zl ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso Wellington: Lístkové těsto necháme rozmrazit, mezitím maso omyjeme, osušíme, popřípadě odstraníme tučné části. Na sporáku rozpálíme pánev s olejem a necháme na něm maso zprudka opéci po všech stranách (asi 10 min ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Luciferské roštěnky: Roštěnky naklepeme vlhkou paličkou a přes vlákno nakrájíme na menší hranolky. Opékáme na rozehřátém oleji na teflonové pánvi. Před dopečením přidáme na kolečka pokrájenou cibuli a dopečeme. V šálku pr ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Medůzy: Plátky masa hodně naklepeme do většího plátu, z obou stran posolíme a popepříme, z jedné strany potřeme pikantní hořčicí. Na střed položíme plátek salámu. Rajče rozpůlíme, dužninu z obou polovin vydla ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušená játra a srdce s rýží: Srdce předem uvaříme. Játra nakrájíme na kostky a opepříme, opečeme na oleji se slaninou a cibulkou, zaprášíme moukou, necháme osmáhnout, přidáme trochu papriky, podlijeme vývarem ze srdce a dusíme. P ... …více»
|