Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěnky na houbách a zelenině

Roštěnky na houbách a zelenině
21. 11. 2007 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Roštěnky na houbách a zelenině: Roštěnky několikrát nařízneme po obvodu, jemně naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji po obou stranách. Vyjmeme je, na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme máslo rozetřené s mouko ... …více»

Formanská vodvářka

Formanská vodvářka
21. 11. 2007 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Formanská vodvářka: Hovězí maso propícháme hřebíčkem, osolíme, potřeme trochou zázvoru a pepře a pečeme na másle spolu s krájenou slaninou. Potom dáme maso do hrnce (i s tukem, na kterém se peklo), zalijeme studenou vodo ... …více»

Roštěnky na žampionech s houskovou sedlinou

Roštěnky na žampionech s houskovou sedlinou
21. 11. 2007 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Roštěnky na žampionech s houskovou sedlinou: Maso očistíme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme jej na plátky asi po 75 g, které z každé strany naklepeme, opepříme a osolíme. Slaninu nakrájíme na drobné kousky. V kastrolu rozehřejeme olej a opečeme na ... …více»

Lyonská roštěná

Lyonská roštěná
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Lyonská roštěná: Roštěnky mírně naklepeme, nařízneme okraje, opepříme je, potřeme z obou stran olejem a necháme dobře hodinu v chladnu odležet. Pak je grilujeme pod předehřátým grilem po každé straně 4 minuty. Mezitím ... …více»

Sicilské roštěnky

Sicilské roštěnky
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sicilské roštěnky: Naklepané roštěnky osolíme, nasucho opečeme, podlijeme netučným vývarem z kostí nebo vodou a dusíme doměkka. Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou, rozředíme vývarem a podusíme. Nakonec přidáme čer ... …více»
 

Roštěnky s česnekovým máslem

Roštěnky s česnekovým máslem
21. 11. 2007 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Roštěnky s česnekovým máslem: Sezamová semínka rozdrtíme v hmoždíři a smícháme s prolisovaným česnekem. Přidáme sůl, pepř, papriku a důkladně utřeme s měkkým máslem. Vzniklé česnekové máslo dáme do chladničky ztuhnout. Roštěnky zl ... …více»

Hovězí maso Wellington

Hovězí maso Wellington
21. 11. 2007 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Hovězí maso Wellington: Lístkové těsto necháme rozmrazit, mezitím maso omyjeme, osušíme, popřípadě odstraníme tučné části. Na sporáku rozpálíme pánev s olejem a necháme na něm maso zprudka opéci po všech stranách (asi 10 min ... …více»

Luciferské roštěnky

Luciferské roštěnky
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Luciferské roštěnky: Roštěnky naklepeme vlhkou paličkou a přes vlákno nakrájíme na menší hranolky. Opékáme na rozehřátém oleji na teflonové pánvi. Před dopečením přidáme na kolečka pokrájenou cibuli a dopečeme. V šálku pr ... …více»

Medůzy

Medůzy
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Medůzy: Plátky masa hodně naklepeme do většího plátu, z obou stran posolíme a popepříme, z jedné strany potřeme pikantní hořčicí. Na střed položíme plátek salámu. Rajče rozpůlíme, dužninu z obou polovin vydla ... …více»

Dušená játra a srdce s rýží

Dušená játra a srdce s rýží
21. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušená játra a srdce s rýží: Srdce předem uvaříme. Játra nakrájíme na kostky a opepříme, opečeme na oleji se slaninou a cibulkou, zaprášíme moukou, necháme osmáhnout, přidáme trochu papriky, podlijeme vývarem ze srdce a dusíme. P ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !