Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaděláváné dršťky

Zaděláváné dršťky
21. 11. 2007 Uzeniny +_________
Příprava receptu Zaděláváné dršťky: Dobře očištěné a v teplé vodě vyprané dršťky nakrájíme na menší kusy a dáme do studené vody vařit. Jednou až dvakrát vodu slijeme, třetí vodu osolíme a dršťky uvaříme doměkka, nejlépe v tlakovém hrnci ... …více»

Játra po benátsku

Játra po benátsku
21. 11. 2007 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Játra po benátsku: Rýži orestujeme na tuku, zalijeme bílým vínem a vodou, osolíme, opepříme, přidáme šafrán a vaříme do vyvařeni vody, potom přiklopíme pokličkou a necháme 20 minut dodusit v troubě. Necháme zlehka vychl ... …více»

Dršťky jako oheň

Dršťky jako oheň
21. 11. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Dršťky jako oheň: Předvařené dršťky pokrájíme na nudličky a osmažíme na rozpáleném oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, posypeme pálivou paprikou a za občasného míchání smažíme. Podlijeme vrou ... …více»

Staročeská hovězí pečeně se zázvorem

Staročeská hovězí pečeně se zázvorem
21. 11. 2007 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Staročeská hovězí pečeně se zázvorem: Maso omyjeme, odblaníme, naklepeme, prošpikujeme a osolíme. Ve větším dílu másla rozpustíme zbytek slaniny, osmažíme na ní jemně nakrájenou cibuli a na vysokém stupni pečeme maso ze všech stran. Pečen ... …více»

Svíčková na rožni

Svíčková na rožni
21. 11. 2007 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Svíčková na rožni: Odblaněnou svíčkovou nakrájíme na menší plátky a naklepeme tupou stranou nože. Cibuli rozkrájíme na kolečka. Do hlubší misky položíme vždy vrstvu cibule a masa. Každou vrstvu svíčkové posypeme mírně p ... …více»
 

Svíčkové řezy mistra Maxe

Svíčkové řezy mistra Maxe
21. 11. 2007 Hovězí maso +++-______
Příprava receptu Svíčkové řezy mistra Maxe: Osolené a opepřené svíčkové řezy opečeme na oleji s máslem po obou stranách. Maso vyjmeme z tuku a na pánev přidáme šťávu z pečeně, rajský protlak, tymián mletý pepř, drobně nakrájenou cibuli, šťávu z ... …více»

Svíčková s nádivkou

Svíčková s nádivkou
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Svíčková s nádivkou: Nádivka: 50g slaniny, 50g tuku, 1/2 husích jater, 250g telecích jater, 1 cibule, 1 houska, namočená v červeném víně, trochu paštikového koření (hřebíček, muškátový oříšek, květ, bílý pepř, černý pepř ... …více»

Svíčková s uzeným.

Svíčková s uzeným.
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Svíčková s uzeným.: Svíčkovou rozkrojíme po délce, vložíme do ní nasekané vařené uzené maso, opět uzavřeme a omotáme silnější nití. Maso pečeme na plátcích cibule a horkém tuku asi 1 1/2 hodiny. Šťávu zaprášíme nakonec m ... …více»

Svíčková Diplomat

Svíčková Diplomat
21. 11. 2007 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Svíčková Diplomat: Svíčkovou posolíme, opepříme, opečeme na rozpáleném oleji a necháme vychladnout. Nyní rozkrájíme slaninu na tenké plátky, potřeme je nastrouhaným jablkem, smíchaným s rozšlehaným vejcem a posypeme je ... …více»

Svíčková - colbert

Svíčková - colbert
21. 11. 2007 Hovězí maso +++++++++_
Příprava receptu Svíčková - colbert: Svíčkovou odblaníme, prošpikujeme, osolíme, opepříme a opečeme ji na oleji jen tak, aby byla vevnitř krvavá. Šťávu slijeme do jiné nádoby, rozpustíme v ní kousek másla, aby jí bylo víc, a maso necháme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !