![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnka na mléce: Roštěnky naklepeme, opepříme, položíme na cibuli a přelijeme mlékem tak, že jsou do něho úplně ponořeny. Tak je dusíme do měkka, až mléko skoro zmizí. Teprve potom je osolíme.
... ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bratislavská roštěnka: Cibuli, polovinu mrkve a polovinu celeru nakrájíme na drobno a zpěníme do růžova na másle. Nyní opečeme naklepané roštěnky prudce na oleji a položíme na zapraženou zeleninu. Všechno osolíme, okořeníme ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštěnka - debrecín: roštěnky naklepeme, posolíme, posypeme sladkou paprikou pomažeme sardelovým máslem. Nasekáme vepřové a uzené maso, ne polovičku na kostičky nakrájené slaniny, strouhanku a vše cháme pomocí jednoho vej ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná po rumunsku: Roštěnce nakrájíme na stejně velké plátky, nakrojíme okrajové blány, lehce naklepeme a opepříme. Cibuli jemně nakrájíme, osmahneme na másle, přidáme nakrájené paprikové lusky, čerstvé nakrájené hříbky ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná alá ptáček: Očistíme a odblaníme maso. Nakrájíme na cca 1 cm plátky. Naklepeme paličkou rovnoměrně a nařízneme tužší okraje, aby se nám maso při pečení nezkroutilo. Osolíme z každé strany a z jedné strany opepřím ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky Csáky: Roštěnky zbavíme loje a šlach, po obvodu nařízneme na třech místech, jemně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme nádivkou. Roštěnky stočíme do závitků a svážeme tenkou nití. Závitky osolíme, popráší ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky Csikós: Roštěnky zbavíme tuku a šlach, po obvodu nařízneme na třech místech, prudce opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle a přeložíme do nádoby z jenského skla. K sádlu přilijeme olej, zpěníme v něm dr ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní roštěnka.: Okraje roštěnek několikrát nařízneme, osolíme, opepříme a naklepeme. Obalíme lehce v hladké mouce a zprudka po obou stranách opečeme na oleji. Mírně podlijeme a pod poklicí dusíme doměkka. Hotové maso ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Milánská roštěnka: Očištěný roštěnec nakrájíme na roštěnky, na okraji nařízneme, mírně naklepeme, osolíme a opepříme Spagety uvaříme v osolené vodě doměkka a scedíme. Na kastrolu rozpustíme máslo, přidáme na kostičky na ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí závitek na zelenině: Naklepaný plátek masa osolíme a opepříme. Šunku a zeleninu nakrájíme na tenké nudličky, promícháme a asi polovinu natřeme na připravený plátek, který zavineme a zachytíme párátkem nebo převážeme nití. ... …více»
|