![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Noky z telecího masa : Mleté telecí maso smícháme s jogurtem, sušeným tymiánem a solí. Přidáme jemně mletou strouhanku, rozmačkaný banán a spojíme v hladkou hmotu. V případě potřeby ještě přidáme strouhanku. Dvěma lžícemi t ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na rozmarýnu: Z olivového oleje, rozmarýnu, bazalky a nastrouhaného česneku připravíme marinádu a králičí stehna do ní naložíme nejméně na 24 hodin. Cukety a mrkve nakrájíme na silnější nudličky, fenykl a oloupanou ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šaldorfská pečínka: Plátky krkovice osolíme a opepříme, posypeme majoránkou a necháme uležet, nejlépe přes noc. Brambory, nakrájené na jemné plátky a cibuli na měsíčky, promícháme s nasekaným česnekem, namočenými a sceze ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelné závitky plněné mletým masem : 1. hlávku zelí omyjeme, nožem vykrojíme košťál, rozdělíme na jednotlivé listy, vložíme ji do vroucí vody s octem, povaříme cca 10 minut a necháme krátce stát v hrnci. Scedíme listy a zchladíme je stud ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Studentské lassagne : Cibuli a česnek nakrájíme najemno, celer a mrkev nastrouháme na hrubém struhadle.
Zeleninu zpěníme na oleji, přidáme mleté maso, orestujeme, ochutíme hořčicí, kečupem, oregánem, do směsi rozdrobíme k ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinované řízečky: Maso nakrájíme na malé plátky, které osmahneme na oleji a vložíme do pekáčku nebo zapékací misky. Z másla, mouky, smetany a mléka připravíme bešamel, do něj vmícháme polovinu nastrouhaného sýra a žlou ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek ala Veronna: Z masa nakrájíme řízky, naklepeme a osolíme. Játra spaříme, spolu s uzeným masem jemně nasekáme, smícháme se sýrem, žloutkem, solí a paprikou. Směsí potíráme řízky a máčíme v těstíčku, do něhož jsme p ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky v majonéze: Vše řádně promícháme a vyšleháme až vznikne nálevový lák. Řízky naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme a pak zalijeme lákem. Takto necháme řízky v lednici 3 - 5 dnu zaležet. Nakonec pečeme na olej ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Barevné rizoto: Brokolici krátce povaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a pokrájíme na menší kousky. Papriky očistíme a nakrájíme na malé kousky, cuketu omyjeme a nakrájíme na kolečka. Játra oč ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušený kedluben se šunkou: Kedlubny oloupeme, nakrájíme na plátky a ty pak ještě na proužky. Šunku nakrájíme na kostičky a oloupanou cibuli nasekáme. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cibuli, šunku a za stálého ... ... …více»
|