![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Německé telecí plátky : Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme moukou a na rozehřátém oleji zprudka opečeme po obou stranách. Poté maso podlijeme a dusíme doměkka.
Šunku na másle opečeme, žampiony podusíme. Na másle us ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory s masem a zeleninou: Nakrájené brambory a zeleninu spolu s 5 lžícemi vody dusíme doměkka. Uvařené brambory se zeleninou rozmačkáme vidličkou přimícháme lžičku oleje, přidáme rozkrájené maso a můžeme podávat. ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Košický řízek : Maso nakrájejte na plátky, okraje nakrojte, naklepejte, osolte a opečte na oleji po obou stranách.
Na malé pánvi připravte za stálého míchání smaženici z vajec a smetany. Mírně osolte. Na troše ole . ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kedluben plněný telecím masem : Kedlubny očistíme a dužinu částečně vydlabeme. Cibuli nadrobno nasekanou zpěníme na rozehřátém rostlinném oleji, přidáme na malé kousky pokrájené maso, osmažíme, osolíme, okořeníme černým mletým pep . ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Telecí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Karlovarská telecí roláda: Maso rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme a poklademe plátky šunky. Na 2 až 3 lžících tuku umícháme osolená přidáme na nudličky nakrájenou okurku. Maso svineme v roládu, povážeme nití, vložíme na pe ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednoduché telecí závitky : Naklepané řízky posypeme kostičkami slaniny, okurky, cibule a natvrdo uvařeného vejce. Sbalíme je, ovážeme nití a dusíme doměkka. Nakonec je zalijeme vínem a zahustíme moukou. ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zabijačkový guláš: Cibuli nakrájíme a usmažíme, plec, srdce, jazyk, játra a ledvinku nakrájíme na kostičky, dáme na dozlatova usmaženou cibulku a dusíme do změknutí za občasného přilévání vývaru. Potom ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vinná klobása : Maso semeleme na hodně jemno,ve víně si rozmočíme rohlíky a dobře je rozemneme, vše řádně smícháme a vypracujeme.Postupně přidáváme mléko, citronovou kuru, koření a sůl. Dobře propracované těsto napln ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sulc : Kůže, maso a cibuli uvaříme s kořením v osolené vodě doměkka. Vařené maso obereme od kostí a semeleme. Dle hustoty přidáme vývar a dle chuti ocet a dosolíme. Nalijeme do forem a necháme v chladu ztuh ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kovbojské maso: Na oleji osmahneme cibuli(2 větší).Maso nakrájíme na kostky,osolíme opepříme atrochu posypeme vegetou a pečeme na pánvi maso tak dlouho,až maso pustí šťávu a pěkně zhnědne.Podlijeme vodou a dáme1/2 ko ... …více»
|