![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tajemství na špejli: Na špejle napícháme na střídačku kolečka salámu, kolečka cibule, plátky slaniny, kostičky sýra, vše hustě k sobě. Obalíme v trojobalu jako řízek a v rozpáleném oleji smažíme. ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ražniči ze špekáčků: Špekáčky a slaninu nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka a pak na špejle střídavě napichujeme špekáček, slaninu a cibuli, pečeme na plechu v předehřáté troubě. ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Telecí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Telecí roláda podle labužníka : Telecí kýtu rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme a opepříme.
Nadrobno nakrájené žampiony, prolisovaný česnek, řeřichu a nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, pepř, promícháme a naneseme na plát m ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí medailónky Dunajec : Maso naklepeme, osolíme, pomoučíme a opečeme na oleji.
Na osmažené cibulce opečeme játra, přidáme šunku nakrájenou na nudle a na plátky nakrájené houby. Dochutíme kečupem, zalijeme smetanou a povařím ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Hermelín v šunce: Plátek hermelínu obalíme v plátku šunky a namočíme v těstíčku z rozšlehaného vejce s moukou a vložíme do rozpáleného tuku a smažíme po obou stranách. ... ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí hrnec : Telecí maso nakrájíme na kostky a vložíme do hrnce. Osolíme, opepříme, poprášíme moukou a zelenou natí. Přidáme hrášek, jemně nastrouhanou mrkev a cibuli. Nahoru dáme kolečka brambor. Do poloviny zali ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steaky s pomeranči : Hovězí plátky naklepeme, na okrajích nařízneme a opečeme po obou stranách.
Přesuneme na nahřátý talíř, osolíme, opepříme a udržujeme v teple.
Do šťávy, ve které jsme opékali maso, přidáme máslo a po ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené špikované telecí hrudí : Vykostěné telecí maso prošpikujeme proužky libové slaniny. Osolíme, opepříme a dáme do pekáčku s olejem a rozpuštěným máslem.
Maso prudce zapečeme, mírně podlijeme a zvolna pečeme za občasného přilév ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Parmský telecí řízek : Nakrájené řízky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, obalíme v mouce, osolených vejcích rozmíchaných s mlékem a strouhaným sýrem a nakonec ve strouhance. Smažíme v horkém oleji po obou stranách ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pařížský telecí řízek : Osušené řízky lehce naklepeme, po obvodu nařízneme a osolím. Potom je obalíme v hladké mouce, rozšlehanýchvejcích s mlékem a znovu v hladké mouce. Na dobře rozehřátém tuku je po obou stranách osmažíme ... …více»
|