Vložil: | Katyakaty |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jahelník s uzeným bůčkem:
1l mléka
| 200 g jáhel
| 60 g slaniny
| 1 ks cibule
| 200 g uzeného bůčku
| sůl
Postup přípravy receptu Jahelník s uzeným bůčkem:
V pekáčku rozpustíme slaninu a osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme vařený, na kostičky nakrájený bůček, přebrané a spařené jáhly a zalijeme osoleným mlékem, aby vše bylo potopené. Pečeme ve středně vyhřáté troubě a během pečení můžeme přidat další horké mléko. dozlatova upečený jahelník podáváme se zeleninovým salátem.
Fotky receptu Jahelník s uzeným bůčkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!