Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šunka s houbovou omáčkou

Šunka s houbovou omáčkou
2. 09. 2009 Uzeniny +_________
Příprava receptu Šunka s houbovou omáčkou: Očištěné houby nakrájíme na tenké plátky, šunku nakrájíme na menší kostky. Houby s olejem dáme do nádoby, vložíme do trouby a 4 minuty při plném výkonu pečeme. Hořčici smícháme se smetanou, přidáme k ... …více»

Citronové jehněčí maso

Citronové jehněčí maso
2. 09. 2009 Jehněčí maso ++++++____
Příprava receptu Citronové jehněčí maso: Hnědací nádobí rozpálíme v mikrovlnce při plném výkonu. Přidáme olej a ohříváme 1 minutu při plném výkonu. Plátky masa vložíme do hnědací nádoby a 3 minuty při plném výkonu z každé strany opečeme. Plá ... …více»

Jehněčí plátky na houbách

Jehněčí plátky na houbách
2. 09. 2009 Jehněčí maso ++++++____
Příprava receptu Jehněčí plátky na houbách: Plátky masa naklepeme a podélně rozřízneme. Olej a nadrobno nakrájenou cibuli vložíme do nádoby, přikryjeme a 3 minuty v mikrovlnné troubě při plném výkonu vaříme. Pak přidáme plátky masa, obrátíme je ... …více»

Vepřová játra po tyrolsku

Vepřová játra po tyrolsku
2. 09. 2009 Vnitřnosti ++++______
Příprava receptu Vepřová játra po tyrolsku: Do třílitrové nádoby vlijeme olej a necháme jej 2 minuty v mikrovlnce při plném výkonu rozehřát. Játra nakrájíme na plátky, opepříme a v oleji pečeme z každé strany 3 minuty při plném výkonu. Pak játr ... …více»

Vepřové maso plněné zeleninou

Vepřové maso plněné zeleninou
1. 09. 2009 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Vepřové maso plněné zeleninou: Maso nakrájíme na drobné nudličky a opečeme na oleji, přidáme koření a nakrájenou zeleninu. Zalijeme vínem a vývarem a podusíme doměkka. Jako vynikající přílohu můžeme podávat grilovanou bagetu, kter ... …více»
 

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington
1. 09. 2009 Hovězí maso ++++++++-_
Příprava receptu Svíčková Wellington: Na větší pánvi necháme zesklovatět na másle kostičky cibule. Pak přisypeme očištěné na menší kousky pokrájené houby, přilijeme červené víno a dusíme asi 20 minut. Když se voda vyvaří, zaprášíme moukou ... …více»

Zbojnický špíz s uzeným sýrem

Zbojnický špíz s uzeným sýrem
1. 09. 2009 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Zbojnický špíz s uzeným sýrem: Hovězí maso nakrájíme na kostičky (2x2cm) Osolíme a opepříme. Slaninu pokrájíme na plátky. Cibuli rozčtvrtíme a papriku nakrájíme na větší kostky. Rajčátka přepůlíme. Na špejle napichujeme maso a zel ... …více»

Vepřové kotlety na čínský způsob

Vepřové kotlety na čínský způsob
1. 09. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Vepřové kotlety na čínský způsob: Zázvor a česnek oloupeme. Zázvor nakrájíme na tenoučké plátky a česnek prolisujeme. Bílé víno promícháme se sójovou omáčkou, plátky zázvoru a česnekem. Kotlety očistíme, po stranách nařízneme a naklep ... …více»

Kotlety v bramborovém těstíčku

Kotlety v bramborovém těstíčku
1. 09. 2009 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Kotlety v bramborovém těstíčku: Vepřové maso očistíme a nakrájíme na stejně silné plátky. Zlehka naklepeme a na krajích nařízneme. Osolíme, opepříme, potřeme troškou kari a necháme odležet přibližně půl hodiny v ledničce. Brambory ... …více»

Vepřové kotlety plněné nivou

Vepřové kotlety plněné nivou
1. 09. 2009 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Vepřové kotlety plněné nivou: Kotlety odřízneme od kostí aspoň do půlky a vyřízneme v nich kapsy. Nivu nastrouháme, smícháme s rozšlehaným vejcem a menšími kousky pomeranče, touto směsí kapsy naplníme. Okraje kapsy sklepneme palič ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !