Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
1. 09. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Pečená telecí játra s jablky: Játra odblaníme, dobře omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, obalíme v mouce a opečeme v rozpuštěném másla. Zvlášť osmahneme na másle cibuli nakrájenou na kolečka. Jablka oloupeme, vykrojíme jadřince ... …více»
|
1. 09. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Krůtí s nivou: Krůtí prsa nařízneme a vytvoříme kapsu. Maso nasolíme, do kapes vložíme kousky sýru niva a zašpendlíme, aby nemohl vytéct. Na oleji osmahneme cibulku, až je dozlatova, přidáme k ní maso, které posypem ... …více»
|
1. 09. 2009 Králičí maso
Příprava receptu Mleté králičí řízky s bůčkem: Králičí maso i bůček pečlivě očistíme a společně najemno umeleme. Umleté maso vložíme do větší misky. Směs osolíme, opepříme umletým pepřem, vše důkladně promícháme a na 30 minut uložíme do chladničky ... …více»
|
1. 09. 2009 Králičí maso
Příprava receptu Králík s dýní na hořčici: Maso nakrájíme na kostky a vložíme do misky. Osolíme ho, zakapeme olejem, promícháme a dáme do ledničky.
Dýni pokrájíme na větší kostky a uložíme ji do chladničky. Cibuli nasekáme nadrobno, očistěno ... …více»
|
1. 09. 2009 Králičí maso
Příprava receptu Králičí rillettes s vínem a bylinkami: Cibuli oloupeme a překrojíme na čtvrtiny. Mrkev očistíme a nakrájíme na větší kousky. Vše vložíme do hrnce s osolenou vodou. Přilijeme víno, přidáme celý pepř, bobkové listy a tymián. Vodu přivedeme k ... …více»
|
1. 09. 2009 Králičí maso
Příprava receptu Králičí guláš s feferonkami: Králičí maso omyjeme, osušíme a i s kostí ho nasekáme na kostky. Vložíme do misky, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Promícháme a na 2 hodiny uložíme do lednice.
Cbuli oloupeme a společně se slan ... …více»
|
1. 09. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Řízky z husích jater se žampiony: Neomytá husí játra pokrájíme na řízky. Osolíme je, obalíme v mouce, vejci a strouhance a usmažíme na másle dozlatova.
Oloupané žampióny posekáme a dusíme na prudkém ohni na másle a šťávě z 1 citronu ... …více»
|
1. 09. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ananasová čína: Maso nakrájíme na nudličky a dáme odležet do rozšlehané marinády alespoň na 2 hodiny. Poté opečeme do tmavší barvy na pánvi bez tuku, přidáme ananas, lehce opečeme a zastříkneme pár lžícemi ananas. ... …více»
|
31. 08. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí prsíčka se slaninou a fazolkami: Konce fazolových lusků odkrojíme. Česnek nakrájíme na tenké plátky.
V hrnečku rozmícháme solamyl se studenou vodou, chilli omáčkou, cukrem a sójovou omáčkou.
Fazolové lusky osmažíme zprudka na roz ... …více»
|
31. 08. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový plátek na smetaně s pečenými bramborami: Na omastku opečeme maso okořeněné grilovacím kořením, poté zalijeme trochou vody, necháme chvilku podusit, vypneme plamen a zalijeme smetanou :-)
Brambory omyjeme a nakrájíme na osminky, dáme do peká ... …více»
|