Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mleté na špejli

fotka Mleté na špejli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 27

Použité suroviny receptu Mleté na špejli:

500 g mleté maso  | 4 stroužky nastrouhaný česnek  | 1 lžička kari  |  sůl  | 2 lžíce jemně nasekaná petrželka  | 2 lžičky škrobová moučka  | 1 lžíce olej  | 150 g anglická slanina  | 2 ks menší cibule

Postup přípravy receptu Mleté na špejli:

Z masa, česneku, koření a škrobové moučky zpracujeme těsto, které uložíme na půl hodiny do ledničky. Připravíme si špejle, které přede namočíme do studené vody, nebo grilovcí jehly. Na jeden konec napíchneme kolečko cibule a dlaní přilepíme ke špejli mleté maso a vytvoříme z něj podlouhlý špalíček. Na konec špejle napíchneme slaninu a omotáme okolo špalíčku. Podhrneme pod kolečko cibule. Také druhý konec ukončíme kolečkem cibule. Takto připravené špalíčky grilujeme na roštu nebo pečeme v troubě na lžíci oleje. Podáváme s bramborovým salátem.


Fotky receptu Mleté na špejli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mleté na špejli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !