Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.05. 2025
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře na žampiónové omáčce

Kuře na žampiónové omáčce
10. 06. 2009 Drůbeží maso ++++++++__
Příprava receptu Kuře na žampiónové omáčce: Vezmeme si kuřecí plátky a naklepeme je. Potom je nakrájíme na menší kousky, které osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Maso vyndáme a do pánve přidáme máslo a žampióny nakrájené na plátky. Osmahn ... …více»

Kuřecí guláš s Nivou

Kuřecí guláš s Nivou
10. 06. 2009 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Kuřecí guláš s Nivou: Kuřecí maso nakrájíme na větší kostky, osmahneme na cibulce, osolíme, opepříme, přidáme kmín, papriku, grilovací koření. Až maso pustí šťávu, přidáme brambory a dusíme. Podle potřeby podlijeme troškou ... …více»

Kuřecí mňamka v srnčím hřbetu

Kuřecí mňamka v srnčím hřbetu
10. 06. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí mňamka v srnčím hřbetu: Srnčí hřbet vyložíme pečícím papírem. Řízky osolíme, opepříme, případně proklepneme a vyložíme jimi dno formy (použijeme jen polovinu řízků), na ně rozklepneme 3 vejce, položíme sýr, anglickou, salám ... …více»

Pečený daňčí hřbet podávaný s karamelizovanými broskvemi, hlívou ústřičnou a omáčkou grand veneur

Pečený daňčí hřbet podávaný s karamelizovanými broskvemi, hlívou ústřičnou a omáčkou grand veneur
10. 06. 2009 Zvěřina ++++++++-_
Příprava receptu Pečený daňčí hřbet podávaný s karamelizovanými broskvemi, hlívou ústřičnou a omáčkou grand veneur: Maso si naporcujeme na 150 g kousky a osolíme, opepříme a zprudka opečeme. Necháme v troubě při 75 °C asi 1 hodinu péct. Omáčka: Uděláme si zeleninový základ, přidáme brusinky a zalijeme vínem. P ... …více»

Royal holub z Anjou s kandovanými jablky, foie grasa cognac omáčkou

Royal holub z Anjou s kandovanými jablky, foie grasa cognac omáčkou
10. 06. 2009 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Royal holub z Anjou s kandovanými jablky, foie grasa cognac omáčkou : Z holouběte oddělíme stehýnka a udusíme je na kořenové zelenině, vývaru a bylinkách. Samotná prsíčka upečeme na másle společně se čtyřmi steaky foie gras, těsně před dokončením jídla osolíme a opepř ... …více»
 

Rolovaný jehněčí hřbet s ricotta raviolou, hráškem, špenátem a omáčkou bagna cauda

Rolovaný jehněčí hřbet s ricotta raviolou, hráškem, špenátem a omáčkou bagna cauda
10. 06. 2009 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Rolovaný jehněčí hřbet s ricotta raviolou, hráškem, špenátem a omáčkou bagna cauda: Do jehněčího hřbetu zabalíme orestované houby společně se špenátem a upečeme pomalu na pánvi společně s bylinkami do růžova. Z mouky, žloutků a olivového oleje vypracujeme těsto, necháme odležet a vyv ... …více»

Mortadela

Mortadela
10. 06. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Mortadela: Bůček pomeleme a smícháme se všemi surovinami. Dáme na 24 hod.do ledničky. Pak uděláme váleček obalíme ho ve sladké paprice. Nacpeme do tlačenkového sáčku, dobře zavážeme na koncích a vaříme 2 hodiny ... …více»

Pečená vepřová panenka s krémovou polentou, mladým špenátem, medvědím česnekem a třešňovými rajčátky

Pečená vepřová panenka s krémovou polentou, mladým špenátem, medvědím česnekem a třešňovými rajčátky
10. 06. 2009 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Pečená vepřová panenka s krémovou polentou, mladým špenátem, medvědím česnekem a třešňovými rajčátky: Krémová polenta: Do hrnce nasypeme polentu. Za stálého míchání metlou přiléváme studené mléko. Postavíme na mírný oheň. Přidáme bobkový list, trochu soli a přivedeme k varu. Vyměníme metlu za siliko ... …více»

Vepřový bůček upravený ve vakuu, špenátový krém, pečené škvarky z uzeného boku

Vepřový bůček upravený ve vakuu, špenátový krém, pečené škvarky z uzeného boku
10. 06. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Vepřový bůček upravený ve vakuu, špenátový krém, pečené škvarky z uzeného boku: Vepřový bůček nakrájíme na menší kousky. Ochutíme kmínem, solí a česnekem. Zavaříme do vakuovacího pytle a dáme vařit při 80 °C asi 3 hodiny. Pak bůček vybalíme a necháme vychladnout. Nakrájíme ho ... …více»

Steak z amerického hovězího s grilovanými artyčoky, chřestem a šalotkovým sosem

Steak z amerického hovězího s grilovanými artyčoky, chřestem a šalotkovým sosem
10. 06. 2009 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Steak z amerického hovězího s grilovanými artyčoky, chřestem a šalotkovým sosem: Vykostěné a okořeněné hovězí vložíme do vakuovacího pytlíku s kouskem másla a dáme je do vodní lázně při 58 °C na dobu asi 5 hodin. Takto připravené maso si poté nakrájíme na porce 180 g a zprudka je ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !