Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.05. 2025
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těstoviny se šunkou a brandy

Těstoviny se šunkou a brandy
12. 06. 2009 Uzeniny +++_______
Příprava receptu Těstoviny se šunkou a brandy: Cibuli oloupeme, omyjeme a nakrájíme nadrobno. Rozehřejeme máslo (případně jiný tuk nebo olej) a cibuli na něm orestujeme. Přidáme na nudličky nakrájenou šunku a uzené maso, společně opečeme, přidáme ... …více»

Plněné papriky krůtím masem

Plněné papriky krůtím masem
12. 06. 2009 Mleté maso ++-_______
Příprava receptu Plněné papriky krůtím masem: Rýži ve varných sáčcích uvaříme ve vodě, kde přidáme zeleninovou vegetu do poloměkka. Po uvaření scedíme a dáme do mísy. Krůtí maso, cibuli a česnek pomeleme na masovém strojku dáme na rýži, okořeníme ... …více»

Drůbeží játra podle naší babičky

Drůbeží játra podle naší babičky
12. 06. 2009 Vnitřnosti +++++++___
Příprava receptu Drůbeží játra podle naší babičky: Na oleji (nejlépe olivovém nebo palmovém) orestujeme zprudka nakrájená játra, přidáme nakrájené houby, okořeníme (mimo soli), přidáme sojovou omáčku a masox, podusíme do měkka a osolíme až při ... …více»

Kořeněné hovězí na pomerančích

Kořeněné hovězí na pomerančích
11. 06. 2009 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Kořeněné hovězí na pomerančích: Na pánvi rozehřejte olej a po částech opékejte maso asi 3 minuty, až bude každý kousek ze všech stran osmahnutý. Hotovou dávku vždy vyjměte. Jakmile je všechno maso opečené, vraťte ho do pánve, přidej ... …více»

Hoštický řízek

Hoštický řízek
11. 06. 2009 Uzeniny ++-_______
Příprava receptu Hoštický řízek: Připravíme si těsto jako na klasický bramborák a uzené maso nakrájíme na plátky. Na rozpálené sádlo dáme trošku těsta, vytvarujeme placku, položíme na ni plátek masa a pokryjeme vrstvou těsta. Smažíme ... …více»
 

Jehněčí kýta plněná vejci

Jehněčí kýta plněná vejci
11. 06. 2009 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Jehněčí kýta plněná vejci: Větší jehněčí kýtu vykostíme, odstraníme z ní tuk a protkneme ji slaninou. Vyhloubíme dutinu - kapsu, vsuneme do ní vařená vejce na tvrdo s odkrojenými špičkami a pevně zašijeme. Na pekáči rozškvaříme ... …více»

Krůta na zelenině s vínem

Krůta na zelenině s vínem
11. 06. 2009 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Krůta na zelenině s vínem: Krůtu osolíme, opepříme a protkneme slaninou. Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme ji na másle s olejem. Přidáme krůtu a zprudka osmahneme. Podlijeme vínem, přidáme nakrájenou petrželku a za podlévání v ... …více»

Kuřecí kousky s hořčicí

Kuřecí kousky s hořčicí
11. 06. 2009 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Kuřecí kousky s hořčicí: Omyté a osušené maso nakrájíme na malé kousky. Promícháme se 3 lžícemi oleje, špetkou pepře, lžičkou karí a oregana, rozmačkaným česnekem a promícháme. Necháme v chladu odležet aspoň hodinu, lépe přes ... …více»

Zapékané halušky

Zapékané halušky
11. 06. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Zapékané halušky: Na nejjemnějším struhadle nastrouháme brambory, přidáme 2 vejce, sůl a mouku dle potřeby. Uděláme si haluškové těsto, v hrnci s vařící vodou zavařujeme haluškovačem halušky. Poté na pánvi s rozehřátým ... …více»

Tradiční pečený králík

Tradiční pečený králík
11. 06. 2009 Králičí maso ++++______
Příprava receptu Tradiční pečený králík: Králíka omyjeme, vytrháme zevnitř jeho sádlo, do stehen a hřbetu našpikujeme slaninu. Dobře osolíme králíka jak zevnitř tak z venku. Králíka dáme do pekáče. Cibuli, česnek a zbytek slaniny nakrájíme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !