![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnka v zázvorové omáčce: Maso nakrájíme na kostky, lehce naklepeme, osolíme a dáme do mísy. Cibule nakrájíme na drobné kostičky, česnek prolisujeme, smícháme se zázvorem, solí, čili kořením a přidáme k masu. Promícháme a nech ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Žebírka s medovou kukuřicí: Žebírka osolíme, opepříme, na oleji důkladně osmahneme. Podlijeme vývarem a asi hodinu necháme dusit.
Kukuřici scedíme, smícháme s nasekaným koprem a na másle orestujeme. Měkké maso vybereme, do šťá ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Taškentská roštěná: Maso připravíme den předem:
Nakrájíme na 4 řízky, naklepeme, posypeme vegetou, karí kořením, přendáme do mísy, polijeme máslem a přikryjeme. Necháme odležet.
Maso osmahneme na oleji, podlijeme horko ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí závitky s houbovou omáčkou: Maso nakrájíme na plátky, nařežeme a natenko vyklepeme. Osolíme opepříme a natřeme kečupem.
Na trošce oleje připravíme míchaná vejce, přidáme nasekaný pór a kapii, směs osolíme a natřeme na připraven ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žampionová specialita: Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, obalíme v hladké mouce a na oleji z obou stran prudce osmahneme. Pak řízky uložíme do pekáče.
Žampiony scedíme, přidáme do výpěku a chvíli restujeme. Pak ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omeletky s masem a pórkem: Houby podusíme na trošce másla se špetkou pepře a majoránky. Uzené maso nakrájíme na drobné kostičky a v osolené vodě krátce spaříme pórek. Necháme okapat. Do těstíčka přidáme houby, maso, pórek, prom ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hodslavská řezanka s bramborákem: Na sádle osmahneme cibuli, přidáme papriku, protlak, maso pokrájené na nudličky a slaninu, koření a sůl. A dusíme. Před koncem dušení zahustíme, přidáme podušené žampiony, kapii pokrájenou na nudličky ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Valašská jehla: Skopovou kýtu před přípravou odblaníme nakrájíme na menší plátky a asi na 2 dny naložíme do láku z česneku, soli a jalovčinek a hrnku teplé vody, naklepané maso klademe na dno hrnce a poléváme lákem, ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Babicovy dobroty - Brambory z Montevidea: Na olivovém oleji opečeme oloupané, nastrouhané brambory. Na druhé pánvi opečeme na olivovém oleji cibuli, papriku, žampiony, česnek, chilli papričku a šunku. Směs vyndáme na talíř. Na pánev dolijeme ... …více»
|
![]() |
16. 04. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené brambory s osmaženou cibulkou: Uvařené a vychladlé brambory nakrájíme na malé kousky a polovinu dáme do pekáčku. Cibuli nakrájíme na kostičky a společně s nakrájeným salámem osmažíme na oleji. Tuto směs osolíme a opepříme a dáme na ... …více»
|