Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 04.12. 2024
Dnes má svátek Barbora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Valašská jehla

fotka Valašská jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Valašská jehla:

400 g skopové kýty  | 200 g anglické slaniny  | 100 g žampionů  | 1-2 lžíce hl. mouky  | 80 g kapie  |  sůl  |  pepř  |  česnek  |  olej  |  kečup  |  jalovčinky  | 1/4 l teplé vody

Postup přípravy receptu Valašská jehla:

Skopovou kýtu před přípravou odblaníme nakrájíme na menší plátky a asi na 2 dny naložíme do láku z česneku, soli a jalovčinek a hrnku teplé vody, naklepané maso klademe na dno hrnce a poléváme lákem, přikryjeme a dáme do chladna. Po dvou dnech maso vytáhneme a opláchneme od láku. Rozložíme po stole okořeníme a už nesolíme. Každý kousek masa zabalíme do plátku slaniny střídavě napichujeme na jehlu s kapií a žampiony. Podusíme, vyjmeme z hrnce a výpek zaprášíme moukou a štávu dochutíme kečupem. Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovou oblohou.
Dobrou chut.


Fotky receptu Valašská jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Valašská jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !