![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mramorované maso: Omyté a osušené maso nakrájejte na plátky, naklepejte je, osolte a opepřete. Formu na srnčí hřbet potřete olejem a vyložte ji plátky masa.
V misce rozkvedlejte mléko s vejci a hrubou moukou. Přidejte ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masové nudličky s fazolemi a arabským chlebem: Maso nakrájíme na nudličky. Česnek utřeme, chilli papričku nakrájíme nadrobno, rajčata rozmačkáme, papriku omyjeme a nakrájíme na proužky. Maso osmahneme na pánvi s olejem. Přimícháme česnek a chilli ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí kapsy se šunkou: Rajčata oloupeme, píniová semínka opražíme na suché pánvi do zlatava. Bazalku a 1 stroužek česneku nadrobno nasekáme a spolu s oříšky a solí rozmixujeme na krém. Přimícháme parmezán, máslo a bylinky. ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízková dobrůtka: Plátky z kuřecího, krůtího nebo telecího masa mírně naklepeme, osolíme a opepříme.
Uděláme si těstíčko: Vejce rozšleháme, osolíme, přidáme mléko, strouhaný sýr a mouku. Dobře našleháme a přidáme d ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety na jalovci s borůvkami: Kotlety naklepeme, nařízneme na okrajích a opepříme. Polovinu borůvek rozmačkáme v misce s cukrem, pepřem, borovičkou, nebo ginem, worcestrovou omáčkou a olejem. Touto směsí potřeme kotlety, poklademe ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažená kuřecí prsa se zázvorem: Kuřecí prsa si naklepeme, osolíme. Čerstvý zázvor si nastrouháme a smícháme s olejem. Naklepané, osolené řízky do této směsi přes noc namočíme a necháme marinovat.
Druhý den kuřecí řízky se zázvorem ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chutná roláda z vepřové plece: Maso upravíme na velký plát. Ten naklepeme, osolíme a okořeníme.
Na plát rozložíme šunku a sýr. Posypeme hráškem, pokrájenou kapií a žampiony. Doprostřed dáme párek. Plát svineme a obtočíme nití. Pov ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Pečený králík po italsku : Porce králíka našpikované slaninou z obou stran potřeme česnekem, zasypeme vrstvou sekaných bylinek a zalijeme olivovým olejem. Přikryté fólií necháme v chladu zaležet. Těsně před přípravou maso osolí ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smetanová vepřová pečeně v římském hrnci: Římský hrnec namočte podle návodu.
Pepř, papriku, sůl, česnekový prášek a chilli smíchejte, touto směsí dobře potřete maso a dejte je do hrnce. Přilejte k němu vývar a víno, hrnec zakryjte pokličkou, ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná roláda z mletého bůčku: Umletý bůček dáme do mísy, přidáme mléko, solamyl, sůl a pepř. Mícháme, až se nám všechny suroviny spojí. Dáme do lednice odpočinout.
Pak pokrájíme cibuli nadrobno, osmahneme, přidáme vejce a usmažím ... …více»
|