![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 04. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské nudle s mletým masem: Cibuli nakrájíme a zesklovatíme na másle, které jsme rozpustili na rozpálené pánvi. Přidáme mleté maso, utřený česnek, pokrájený pórek a dochutíme Podravkou, solí a sójovou omáčkou, kterou nešetříme. ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pudláky nadívané prejtem: Stejně velké brambory dobře očistíme, jsou lepší vetší. Osušíme, dáme na plech do rozpálené trouby a pečeme do měkka. To poznáme tak, že nám povrch brambor začne praskat. Nahoře brambory odřízneme a v ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené syrečky se šunkovým salámem: Kolečka salámu nařežeme po krajích, aby se nekroutily. Potom na každý syreček přiložíme po obou stranách kolečko salámu a obalujeme v trojobalu. Obalené syrečky smažíme dozlatova na oleji.
... ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí fricassee v avokádu: Kuřecí prsa opečeme na části oleje a necháme vystydnout. Studené maso nakrájíme na malé kostičky. Houby očistíme, nakrájíme na plátky, opečeme na oleji, vyndáme je do síta, ve kterém je necháme okapat ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chrapůnské uzené: Z předvařené uzené pečeně krájíme plátky a opečeme na malém množství oleje. Zvlášt podusíme cibuli, kapii, okurky, rajčata, feferonky osolíme a ochutíme kořením. Na topinku dáme uzené a přelijeme směs ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky v alobalu s klobásou: Řízky vyklepeme, osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou. Kusy alobalu pokapeme olejem, na alobal rozložíme kolečka brambor a navrch položíme řízek. Na každý plátek masa položíme tenké plátky sla ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový bůček se zelím a jablkem: Maso omyjeme, osušíme, vrchní kožu nařežeme, osolíme, posypeme kmínem a podlijeme trochou vody, přikryté dáme péct. Zelí nakrájíme, osolíme a přidáme k masu upečenému do poloměkka. Podlijeme vínem a p ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízky s lívanečky: Z mléka, soli, vejce, mouky a vegety připravíme hladké těsto. Do těsta přimícháme na plátky nakrájené žampiony. Na trošce oleje z těsta upečeme lívanečky. Cibuli orestujeme na másle, přidáme zeleninu, ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řecká kuřecí stehna: Brambory, mrkev a cibuli očistíme, nakrájíme na kolečka a dáme do mísy. Pokapeme olejem, smícháme s nasekaným česnekem, grilovacím kořením, vegetou a hořčicí. Necháme asi hodinu marinovat. Maso umyjem ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí s celerem: Cibuli na sádle orestujeme, přidáme kostky masa, prudce osmahneme, osolíme, opepříme, podlijeme horkou vodou a přikryté dusíme. Celer nastrouháme a přidáme k masu. Směs promícháme a udusíme doměkka. ... …více»
|