![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené vepřové řízky s křenem: Vepřové řízky odblaníme, na obvodech nařízneme,
naklepeme, osolíme, poprášíme moukou a prudce opečeme po obou stranách na oleji. Přeložíme je do čtyř malých zapékacích misek nebo na pekáček, pokladem ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Placičky z kuřecího masa s pórkem: Vše smícháme a uděláme z toho těsto a smažíme malé placičky (nejlépe v lívanečníku) ... ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vuřtovec na rajčatech: Do kastrolku dáme rozpustit nakrájenou slaninu. Na ni pak dáme cibuli, na kolečka nakrájené vuřty, zaprášíme paprikou, přidáme kečup, sůl, pepř, nové koření a osmažíme, podlijeme přidáme rajčata, maso ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí bůček: Z bůčku odkrojíme kůži. Horní část nakrájíme na kostičky. Poté bůček mírně osolíme, vetřeme: vegetu, gril. koření, papriku, kmín a česnek. Nakrájenou cibuli posypeme po bůčku i vedle něj. Můžeme necha ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolové lusky s jehněčím gulášem: Cibuli a česnek oloupeme a posekáme. Jehněčí guláš rozehřejeme na oleji. Přidáme cibuli a česnek a společně osmahneme. Oloupeme brambory a mrkev, omyjeme, brambory nakrájíme na menší kostky, mrkev na ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kolena v římském hrnci: Římský hrnec namočte podle návodu.
Kolena umyjte, osušte, osolte a opepřete. Kůži nařežte na čtverečky. Cibuli oloupejte a rozkrojte ji na čtvrtky. Dejte ji spolu s koleny do římského hrnce, zakryjte ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Husa plněná jablky a kaštany: Omytou, osušenou husu nasolíme a opepříme. Kaštany necháme okapat a nasekáme nadrobno. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na kousky. Mandle orestujeme, majoránku posekáme a vše promícháme.
... …více»
|
![]() |
7. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tropické kuře s kokosem: Ananasovou dužinu nakrájíme na kousky, stejně tak očištěné paprikové lusky. Zázvor oloupeme a pokrájíme na tenká kolečka, cibuli na menší dílky.
Kuřecí stehna opláchneme, osušíme a každé rozdělíme na ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Evíkova zapečená bramborová kaše: Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě. Potom mačkadlem uděláme kaši, přidáme kousek másla a horké mléko. Kaši necháme vychladnout. Potom přidáme žloutky, uzeninu, jarní cibulku, pažitku ... ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špikované hovězí s brokolicovou omáčkou: Karotku a řapíky celeru očistíme. Karotku podélně rozpůlíme. Cibule a česnek oloupeme. Jednu cibuli rozkrojíme, druhou nakrájíme na drobné kostičky. Dva stroužky česneku nakrájíme na plátky. Hovězí ma ... …více»
|