![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí maso na olivách s broskví: Kuřecí maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osmažíme na pánvi (nesolíme a nepepříme), maso vyndáme z pánve a na zbylém oleji zprudka osmažíme na kolečka nakrájené olivy, které poté scedíme a pokladem ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s kuřecími játry a bylinkami: Játra a slaninu pokrájíme na menší kousky. Rajčata oloupeme, nakrájíme na menší kostky.
Na pánev dáme roztát asi 25g másla, přidáme nakrájenou slaninu a na mírném ohni ji opražíme. Pak přidáme kuřecí ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vrstvená zapečená krkovička: Pekáček vytřeme máslem. Plátky krkovičky osolíme a opepříme. Vložíme je do pekáčku. Každý plátek potřeme sójovou omáčkou smíchanou s chilli a grilovacím kořením.
Na každý plátek masa položíme kousek ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žampiony na pánvi: Slaninu nakrájíme na kostičky a vypečemem tuk, který slijeme. Přidáme máslo, na jemno nakrájenoui cibuli, pokrájené papriky a žampiony, osolíme, opepříme, přidáme rozmačkaný česnek a dusíme až žampion ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mozaika z vepřového bůčku: Syrový libový bůček nakrájíme na malé kostičky. Česnek očistíme a nasekáme nebo prolisujeme. Pokud použijeme vegetu, solíme jen opatrně. Můžeme použít i jiné koření.
Bůček smícháme s ostatními surovi ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rychlé červené fazole s masem: Cibule očistíme a nasekáme.
V hluboké pánvi osmažíme cibuli téměř dohněda. Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, můžeme dát i trochu grilovacího koření a přisypeme trochu chilli koření. Jakmile je m ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapsa z kuřecího masa: Do kuřecích řízků uděláme kapsu, osolíme, do ní vložíme náplň - osmahneme cibulku, nakrájené žampiony, pórek, papriku, rajče, okořeníme a naposledy usmažíme vejce. Zamícháme do směsi nastrouhaný ... ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s olivami a hříbky: Očištěné a omyté kuře rozčtvrtíme, osolíme a po obou stranách opečeme na oleji do červena. Porce připravíme do kastrolu a ponecháme na teple. Očistíme houby a v osolené vodě doměkka uvaříme. Na oleji, ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží játra po španělsku: Játra pokrájíme na kousky, opepříme, zalijeme vínem a dusíme. Cibuli a česnek pokrájíme nadrobno, osmahneme na oleji, přidáme koření, mátu, zalijeme vývarem, přidáme játra, zasypeme strouhankou a asi ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mladá býčí kýta s divokou rýží: Rýži probereme, dáme do 2 litrů vlažné a mírně osolené vody, necháme 20 minut.
Kýtu nakrájíme přes vlákna příčně na 1 cm plátky. Jemně je naklepeme tupou stranou většího nože a vydatně opepříme zelen ... …více»
|