![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsa v lupínkách: Kuřecí prsa lehce naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, obalíme ve sněhu a v kukuřičných lupínkách. Vložíme na pánev lehce vytřenou olejem a rychle opečeme z obou stran. Přendáme na plech a dopečeme v ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Schisch tawook: Maso z důkladně odblaněných prsíček nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, okořeníme kari kořením, potřeme česnekem pokapeme citronovou šťávou, zalijeme jogurtem, promícháme a necháme několik h ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pochoutka v rosolu: Kotlety osušíme a na tučné straně je dvakrát nařízneme. V osolené vodě asi 2 hodiny vaříme kůži a nožičku, pak k nim přidáme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu, kuličky pepře a nového koření, cib ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Božská drůbeží specialita: Napůl zmrzlé maso nakrájíme na kousky velké asi 1 x 0,5 cm, necháme je rozmrznout, smícháme s hořčicí, kečupem a sójovou omáčkou a dochutíme bílým pepřem, vegetou a nasekanou feferonkou. Na oleji zpěn ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Koule v zelí: Mleté smícháme s rýží, vejcem, solí a pepřem. Uděláme koule. Zelí podusíme s bobkovým listem a novým kořením. Když je zelí poloměkké, přidáme koule a zalijeme šlehačkou. Vaříme do změknutí. Podle potř ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omeleta s párkem: Ohřejeme párky. Z osolených vajec rozšlehaných s trochou vody upečeme 4 omelety, na každou položíme ohřátý párek, přeložíme a přesuneme na talíř. Ozdobíme dílky rajčat, kolečky paprik a cibule. ... ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s americkými brambory: Kotlety (počet podle strávníků) naklepeme (mohou být i nenaklepané). Oškrabané syrové brambory, nakrájíme na malé kousky, třeba vlnky, smícháme s olejem, kořením na americké brambory a s prolisovaným ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí guláš Jadran: Maso umyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme, a opepříme. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme dozlatova, přidáme rajčatový protlak a maso a opekáme asi 20 minut. Pak zalijeme vodou a vaříme asi 2 hodi ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené plněné zelí: Maso nakrájíme na menší kostky a promícháme s rozetřeným česnekem, osolíme a necháme odstát. Pak pomeleme, přidáme mletou červenou papriku, pepř a kmín. Nakrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném tuku a ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pálivé maso s rýží: Rýži udusíme a necháme vychladnout. Maso nakrájíme na tenké plátky. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a na rozpáleném oleji osmahneme spolu dozlatova. Přidáme plátky masa, prudce osmahneme, přisypeme ... …více»
|