Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 23.05. 2025
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí prsa v lupínkách

Kuřecí prsa v lupínkách
20. 02. 2009 Drůbeží maso ++++++++__
Příprava receptu Kuřecí prsa v lupínkách: Kuřecí prsa lehce naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, obalíme ve sněhu a v kukuřičných lupínkách. Vložíme na pánev lehce vytřenou olejem a rychle opečeme z obou stran. Přendáme na plech a dopečeme v ... …více»

Schisch tawook

Schisch tawook
20. 02. 2009 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Schisch tawook: Maso z důkladně odblaněných prsíček nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, okořeníme kari kořením, potřeme česnekem pokapeme citronovou šťávou, zalijeme jogurtem, promícháme a necháme několik h ... …více»

Vepřová pochoutka v rosolu

Vepřová pochoutka v rosolu
20. 02. 2009 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřová pochoutka v rosolu: Kotlety osušíme a na tučné straně je dvakrát nařízneme. V osolené vodě asi 2 hodiny vaříme kůži a nožičku, pak k nim přidáme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu, kuličky pepře a nového koření, cib ... …více»

Božská drůbeží specialita

Božská drůbeží specialita
20. 02. 2009 Drůbeží maso +-________
Příprava receptu Božská drůbeží specialita: Napůl zmrzlé maso nakrájíme na kousky velké asi 1 x 0,5 cm, necháme je rozmrznout, smícháme s hořčicí, kečupem a sójovou omáčkou a dochutíme bílým pepřem, vegetou a nasekanou feferonkou. Na oleji zpěn ... …více»

Koule v zelí

Koule v zelí
20. 02. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Koule v zelí: Mleté smícháme s rýží, vejcem, solí a pepřem. Uděláme koule. Zelí podusíme s bobkovým listem a novým kořením. Když je zelí poloměkké, přidáme koule a zalijeme šlehačkou. Vaříme do změknutí. Podle potř ... …více»
 

Omeleta s párkem

Omeleta s párkem
20. 02. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Omeleta s párkem: Ohřejeme párky. Z osolených vajec rozšlehaných s trochou vody upečeme 4 omelety, na každou položíme ohřátý párek, přeložíme a přesuneme na talíř. Ozdobíme dílky rajčat, kolečky paprik a cibule. ... ... …více»

Kotlety s americkými brambory

Kotlety s americkými brambory
20. 02. 2009 Vepřové maso ++++++++-_
Příprava receptu Kotlety s americkými brambory: Kotlety (počet podle strávníků) naklepeme (mohou být i nenaklepané). Oškrabané syrové brambory, nakrájíme na malé kousky, třeba vlnky, smícháme s olejem, kořením na americké brambory a s prolisovaným ... …více»

Hovězí guláš Jadran

Hovězí guláš Jadran
20. 02. 2009 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Hovězí guláš Jadran: Maso umyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme, a opepříme. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme dozlatova, přidáme rajčatový protlak a maso a opekáme asi 20 minut. Pak zalijeme vodou a vaříme asi 2 hodi ... …více»

Zapečené plněné zelí

Zapečené plněné zelí
20. 02. 2009 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Zapečené plněné zelí: Maso nakrájíme na menší kostky a promícháme s rozetřeným česnekem, osolíme a necháme odstát. Pak pomeleme, přidáme mletou červenou papriku, pepř a kmín. Nakrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném tuku a ... …více»

Pálivé maso s rýží

Pálivé maso s rýží
20. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pálivé maso s rýží: Rýži udusíme a necháme vychladnout. Maso nakrájíme na tenké plátky. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a na rozpáleném oleji osmahneme spolu dozlatova. Přidáme plátky masa, prudce osmahneme, přisypeme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !