![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové omelety s uzeným masem: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme zchladlé nakrájíme na plátky. Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky, vložíme do pánve se zah ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunková omeleta s rajčaty: Vejce rozšleháme se solí, pepřem a vodou. Na pánvi rozpustíme máslo a nalijeme na něj rozšlehaná vejce. Snížíme teplotu a pomalu smažíme. Když získá spodní část zlatavou barvu a vrchní část nebude syr ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s olivovou omáčkou: Stehna osolíme a opepříme. Pak je opečeme na oleji do zlatova. Poté přisypeme nakrájený česnek, cibuli a mrkev. Vše opět opečeme a přidáme asi 2 až 3 lžíce protlaku. Lehounce to celé podlejeme vodou a ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený párkový bůček: Bůček opereme ve vodě, pak protkneme dvěmi nožičkami párků. Posolíme, pokmínujeme a vložíme do pekáčku. Podlejeme trouchou vody a za občasného podlévání vodou pečeme v troubě asi 90 minut. Jako příloh ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek s vejcem: Plátek svíčkové mírně naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Položíme na pánvičku a bez obracení pečeme asi 10 minut. Dále si rozklepneme vajíčka a každé zvlášť na pánvičce osmažíme. Na talíř ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek se žampiony v alobalu: Plátky masa si naklepeme, osolíme a položíme na alobal. Přidáme kousek másla a posypeme plátky očištěných žampionů. Alobal dobře zabalíme, dáme na plech a pečeme v troubě asi 20 minut. Dobrou chuť. .. ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené maso s čočkou: Maso zprudka osmažte na oleji aby se zatáhlo. Pak je posolte a pokmínujte a dejte péct. Na rozpáleném tuku osmažte cibulku a veškerou pokrájenou zeleninu. Nemusíte se bát zeleninu osmažit hodně do hně ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lekhá omeleta z kuřecích jater: Slaninu nakrájíme na tenké plátky, opečeme a položíme na dno zapékací misky, kterou jsme předem vymazali máslem.
Na pánvi rozpustíme máslo a na něm játra po obou stranách opečeme. Potom je rozložíme ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí guláš se žampiony: Houby dusíme na slanině s pepřem a kmínem. Na sádle osmažíme cibuli, přidáme na kostky rozkrájené maso (srnčí i vepřové), osolíme a dusíme. Když se maso vydusí do tuku, zaprášíme je mletou paprikou, o ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Utajený králík: Maso naporcujeme na 8 kusů, okořeníme a zabalíme do plátků slaniny, zavážeme nití, dáme do pekáče, do kterého jsme naskládali nahrubo nakrájenou cibuli, podlejeme vodou a pečeme do měkka. Podle potřeb ... …více»
|