Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 23.05. 2025
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové omelety s uzeným masem

Bramborové omelety s uzeným masem
21. 02. 2009 Uzeniny ++++-_____
Příprava receptu Bramborové omelety s uzeným masem: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme zchladlé nakrájíme na plátky. Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky, vložíme do pánve se zah ... …více»

Šunková omeleta s rajčaty

Šunková omeleta s rajčaty
21. 02. 2009 Uzeniny +_________
Příprava receptu Šunková omeleta s rajčaty: Vejce rozšleháme se solí, pepřem a vodou. Na pánvi rozpustíme máslo a nalijeme na něj rozšlehaná vejce. Snížíme teplotu a pomalu smažíme. Když získá spodní část zlatavou barvu a vrchní část nebude syr ... …více»

Kuře s olivovou omáčkou

Kuře s olivovou omáčkou
21. 02. 2009 Drůbeží maso ++++++++__
Příprava receptu Kuře s olivovou omáčkou: Stehna osolíme a opepříme. Pak je opečeme na oleji do zlatova. Poté přisypeme nakrájený česnek, cibuli a mrkev. Vše opět opečeme a přidáme asi 2 až 3 lžíce protlaku. Lehounce to celé podlejeme vodou a ... …více»

Pečený párkový bůček

Pečený párkový bůček
21. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený párkový bůček: Bůček opereme ve vodě, pak protkneme dvěmi nožičkami párků. Posolíme, pokmínujeme a vložíme do pekáčku. Podlejeme trouchou vody a za občasného podlévání vodou pečeme v troubě asi 90 minut. Jako příloh ... …více»

Biftek s vejcem

Biftek s vejcem
21. 02. 2009 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Biftek s vejcem: Plátek svíčkové mírně naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Položíme na pánvičku a bez obracení pečeme asi 10 minut. Dále si rozklepneme vajíčka a každé zvlášť na pánvičce osmažíme. Na talíř ... …více»
 

Vepřový řízek se žampiony v alobalu

Vepřový řízek se žampiony v alobalu
21. 02. 2009 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Vepřový řízek se žampiony v alobalu: Plátky masa si naklepeme, osolíme a položíme na alobal. Přidáme kousek másla a posypeme plátky očištěných žampionů. Alobal dobře zabalíme, dáme na plech a pečeme v troubě asi 20 minut. Dobrou chuť. .. ... …více»

Pečené maso s čočkou

Pečené maso s čočkou
21. 02. 2009 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Pečené maso s čočkou: Maso zprudka osmažte na oleji aby se zatáhlo. Pak je posolte a pokmínujte a dejte péct. Na rozpáleném tuku osmažte cibulku a veškerou pokrájenou zeleninu. Nemusíte se bát zeleninu osmažit hodně do hně ... …více»

Lekhá omeleta z kuřecích jater

Lekhá omeleta z kuřecích jater
21. 02. 2009 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Lekhá omeleta z kuřecích jater: Slaninu nakrájíme na tenké plátky, opečeme a položíme na dno zapékací misky, kterou jsme předem vymazali máslem. Na pánvi rozpustíme máslo a na něm játra po obou stranách opečeme. Potom je rozložíme ... …více»

Srnčí guláš se žampiony

Srnčí guláš se žampiony
21. 02. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Srnčí guláš se žampiony: Houby dusíme na slanině s pepřem a kmínem. Na sádle osmažíme cibuli, přidáme na kostky rozkrájené maso (srnčí i vepřové), osolíme a dusíme. Když se maso vydusí do tuku, zaprášíme je mletou paprikou, o ... …více»

Utajený králík

Utajený králík
21. 02. 2009 Králičí maso ++++++____
Příprava receptu Utajený králík: Maso naporcujeme na 8 kusů, okořeníme a zabalíme do plátků slaniny, zavážeme nití, dáme do pekáče, do kterého jsme naskládali nahrubo nakrájenou cibuli, podlejeme vodou a pečeme do měkka. Podle potřeb ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !