![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant pečený na slanině s kořením: Dobře odleželého, očištěného a vykuchaného bažanta opláchneme vodou, hlavně uvnitř pečlivě vyčistíme. Osušíme, vyšpikujeme pomocí špikovací jehly a uvnitř i vně osolíme. Vložíme do pekáče, kde jsme p ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené kuře se špenátovými bramborami: Očištěné kuře nebo kuřecí čtvrtky posolíme ze všech stran a rozložíme na sádlo nebo 1 celé máslo. Nejlepší je péct kuře v dušáku. Pokrájíme kousky slaniny a trochu podlijeme vodou a dáme do trouby. P ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bílé fazole s klobásou: Zakoupené fazole, předvařené, uvaříme podle návodu. Scedíme a trochu vody z fazolí si odlijeme stranou. Na lžíci sádla si zpěníme cibuli, zaprášíme moukou a červenou paprikou, přidáme pepř a majoránku ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí kapsa s vejci: Kuřecí prsa nakrájíme na velké plátky. Naklepeme, osolíme, opepříme.
Rozpálíme olej na pánvičce a osmažíme vajíčka, která osolíme a opepříme.
Na plátky masa vložíme vejce. Z masa uděláme kapsy a zad ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety z jednoho hrnce: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji rychle osmahneme z obou stran. Osmahnuté je dáme do hrnce. Cibuli nasekáme najemno a osmahneme ji na tuku z kotlet.
Menší zelí pokrájíme na nudličky, p ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na hořčici, zelenině a slanině: Králíka naporcujeme na střední kousky. Osolíme jej a opepříme a na sádle na pánvi opečeme. Zeleninu i cibuli nakrájíme nahrubo a dáme na pekáč.
Opečené maso potřeme hořčicí a vložíme do pekáče na zel ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí rolky s pomerančovou omáčkou: Kuřecí prsa naklepeme jako na řízek. Řízky naplníme pistáciovými oříšky a přidáme čerstvou mátu a sýr. Vše zabalíme jako závitek, zpevníme dřevěným párátkem, obalíme v trošce mouky, oklepeme a dáme . ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso na celeru: Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě. K poloměkkému masu přidáme nakrájený celer, přisolíme a dusíme pod pokličkou v dostatečném m ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plecko na víně: Maso rozkrájíme na kostky, osolíme a opečeme na másle po všech stranách. Při dalším pečení podléváme malými dávkami vína a poléváme šťávou z masa. Nestačí-li víno, podléváme dále menším množstvím vody ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Japonské hovězí kari: Všechny ingredience dáme do velkého kastrolu a po dobu 3 minut mícháme, dokud cibule nezíská zlatavou barvu. Přidáme vodu a dovedeme ji k varu a z povrchu odstraníme vrstvu pěny, která se vytvoří. Pak ... …více»
|