![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso v dokonalém sósu: Hodinu před vařením dejte na talířek plátky masa, potřete je maličkým množstvím oleje, posypejte bylinkami. Do pánve na minimální množství oleje dejte pokrájenou cibuli a česnek, na to odleželé plátky ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďábelští utopenci: Ingredience svaříme, necháme chvilku projít varem a necháme vychladnout.
Mezitím nakrájíme oloupanou cibuli a buřty na kolečka. Naplníme sklenice a ještě vlažným nálevem zalijeme.
Po úplném zchl ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s mrkví a koprem: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Vepřové maso očistíme a rozkrájíme na nudličky. Mrkev očistíme a nasekáme na půlkolečka.
Do hrnce dáme olej, který necháme zahřát, přidáme nakrájenou cibuli, kte ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí vepřovka: Bůček (mastnější) si nakrájíme na kostky o velikosti 3x3cm, ochutíme ingrediencemi vkládame do papinového hrnce a 1hod necháme vařit. Až to máme uvařeno, přímo v hrnci maso rozšťoucháme šťouchadlem na ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Placky z kuřecího masa: Kuřecí řízky nakrájíme na kostičky a smícháme se všemi ingrediencemi, necháme na chvíli odležet v lednici, kdo má rád ostřejší jídla, je možno přidat chilli. Na pánvi si rozehřejeme olej, do něj vklád ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kotlety se sýrem: Kotlety naklepeme a osolíme. Vložíme na pekáč (nebo do remosky) s olejem. Posypeme sýrem a ke krajům nalijeme trochu smetany. Posypeme mletou paprikou. Pečeme cca 40 minut do zlatova. Podáváme s bramb ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2009 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajčata plněná sýrem a šunkou: Rajčata umyjeme, odkrojíme vršky, vybereme z nich vnitřky, posolíme a okořeníme. Půl plátku sýru a jeden celý plátek šunky vložíme do rajčat. Uložíme na pekáč, zalijeme připravenou omáčkou a krátce du ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karbanátky se zeleninou a nivou: Na másle osmahneme zeleninu - cca 5 min a necháme vychladnout. Nivu nastrouháme nebo nakrájíme na malé kousky. Ze všech ingrediencí umícháme karbanátky. Uděláme placičky a smažíme v oleji. ... ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlá směs na těstoviny: Na trošce sádla orestujeme cibuli, přidáme sladkou papriku a vepřovou konzervu a krátce podusíme. Dále přidáme mraženou zeleninu, kečup, česnek a ostatní koření. Krátce podusíme. Podáváme s těstovinam ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový guláš v tlakáči: Cibuli osmahneme do tmava, přidáme kmín, mletou papriku a maso. Rychle orestujeme. Zalijeme vodou a přidáme pepř, majoránku, masox, chilli. V tlakáči dusíme cca 30 min. a necháme ještě 40 - 60 min. do ... …více»
|