![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí holandský řízek: Čerstvý nebo sterilovaný hrášek a kousek (asi tak 1/4) červené papriky nahrubo nasekáme. Mrkev očistíme a usekáme jemněji.
Kuřecí maso opláchneme, očistíme a umeleme. K masu přidáme nasekanou zelen ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlá vejce se salámem, sýrem a rohlíky: Večer nakrájíme na kostky pečivo a salám, sýr nahrubo nastrouháme a vše promícháme s vejci rozšlehanými s trochou mléka. Směs osolíme a opepříme.
Nalijeme do vymazané formy a necháme do rána (do veče ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí miniroláda: Kuřecí prsa opláchneme a očistíme. Každý kousek podélně nařízneme, rozevřeme a trochu víc naklepeme, aby vznikly plátky k balení. Plátky masa potom osolíme a mírně opepříme. Vrchní stranu okořeníme sk ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2009 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tošpes: Cibulku i česnek oloupeme, cibuli nakrájíme a česnek prolisujeme. Eidam nastrouháme a salám nakrájíme podle potřeby a druhu.
Osmahneme si cibulku a česnek, kousek jakéhokoliv salámu a přidám jeden ma ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehna na zakysané smetaně: Očistíme a umyjeme si kuřecí stehýnka. Obalíme je v grilovací směsi na kuře a dáme je na vymazaný pekáč. Polijeme zakysanou smetanou.
Poté dáme přes hořejšek pekáče alobal a dáme je do trouby na 25 ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí prsíčka se šunkou a hermelínem: Každé kuřecí prsíčko upravíme na plát, který naklepeme, posolíme a posypeme houbovým kořením.
Na připravený plát masa klademe silnější plátek hermelínu obalený v šunce. Maso přeložíme a sepneme jeh ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Speciální hovězí guláš s fazolemi: Předem namočené fazole uvaříme ve stejné vodě do měkka.Mezitím namočíme houby a na tuku opečeme maso- přidáme cibuli a necháme osmahnout, osolíme, opepříme, přidáme houby a dusíme, podle potřeby podlé ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Extra maso na špagety: Vepřové maso nakrájíme na kostičky, lepší je pomlít, osmahneme asi 3 min. na oleji, přidáme ostatní koření, sůl, pepř a vodu, papiňák uzavřeme a dusíme asi 30 minut, pak vyjmeme z papiňáku a necháme u ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dobytkářský guláš: Vepřové maso nakrájíme na nudličky, opečeme na tuku, přidáme na kostky nakrájenou slaninu, cibuli, chilli papričky a papriky. Směs na guláš rozmícháme ve vlažné vodě, přivedeme do varu a necháme 5 min ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Labužnické karbanátky z míchaného masa: Veškeré maso a cibuli pomeleme, přidáme ostatní přísady a utvořenou masu necháme v chladu v alobalu 12 až 24 hodin uležet. Pak utvoříme karbanátky, obalíme je v trojobalu a smažíme. Dobré je ve vejci ... …více»
|