![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety zapečené se zeleninovým lečem a sýrem: Nejprve necháme uvařit špagety. Dále si na pánvi na trošce omastku osmahneme salám (nelépe gothajský), přidáme zeleninové lečo, ochutíme kečupem (podle chuti: buď ostrý nebo sladký), osolíme a opepřím ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravské zelné flíčky: Do vařící osolené vody vsypeme nudle a vaříme tři minuty, krátce necháme dojít a přecedíme. Mezitím si na sádle osmažíme cibulku, do níž vsypeme kostky uzeného masa, promícháme vše s kysaným zelím a p ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštěnky se smetanou a hlívou: Plátky masa naklepejte, důkladně opepřete a potřete olejem. Litinovou pánev rozpalte, zakápněte trochou oleje a zprudka opečte steaky, minutu po každé straně. Pak opékejte ještě několik minut podle to ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na podmáslí: Kuřecí prsíčka omyjeme ve studené vodě a osušíme. Podmáslí nalijeme do misky. Na jeden talířek nasypeme mouku a na druhý mandle. Kuře obalíme v mouce, pomoříme do podmáslí, obalíme mandlemi a naskládá ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená jablka plněná mletým masem: Troubu rozehřejeme na 200°C. Žemli namočíme v mléce a dobře vymačkáme. Mleté maso smícháme se žemlí, vejcem a žloutkem. Přidáme nasekanou petržel, nakrájenou šunku, sýr, může být nastrouhaný nebo na k ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso plněné: Do masa ostrým nožem prořízneme kapsu, naplníme ji rozdrobeným sýrem, nasekanými vejci a nasekanou petrželkou. Maso spíchneme jehlou nebo ho sešijeme. Opepříme, okmínujeme, narovnáme do pekáčku, přidá ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ledvinky plněné: Ledvinky po délce nakrojíme tak, abychom dobře vykrojili žilky. Vznikne plát masa, který v několika vodách důkladně propláchneme a na 20 minut vložíme do mléka. Znovu ledvinky opláchneme, osušíme, roz ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z drůbežích žaludků: Očištěné a omyté žaludky prudce opečeme na cibulce, osmažené na oleji, zaprášíme moukou, přidáme kmín, pepř, osolíme, podlijeme a pod pokličkou dusíme doměkka. Před dokončením dochutíme sojovou omáčko ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové nudličky s žampiony: Vepřové maso očistíme a nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na oleji.
Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka.
Žampiony a sterilovanou zeleninu slijeme a necháme okapat, použ ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená krkovice: Mírně naklepané plátky krkovice osolím a opepřím. Vložím do zapékací mísy. Na krkovici naskládám postupně šunku a anglickou slaninu a celé to zaliji malou skleničkou zeleninového leča. Misku ... ... …více»
|