![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Segedinský guláš z uzených kuřecích stehen: Na sádle zpěníme cibulku do hněda a přidáme na kousky rozebraná kuřecí stehna, kyselé zelí, kmín, utřený česnek a sladkou papriku. Podlijeme a vaříme, až je zelí měkké. Osolíme a zalijeme smetanou. Dl ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zajíc na houbách: Zajíce rozporcujeme, prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a opečeme v rozehřátém oleji ze všech stran. Přidáme nakrájenou cibuli, houby, vše opečeme, posypeme kmínem, podlijeme masovým vývarem a d ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí maso na nudličky po švýcarsku: Nudle uvaříme podle návodu na balení a scedíme.
Na pánvi necháme rozehřát olej, opečeme na něm telecí maso nakrájené na nudličky a vybereme ho.
Hlívu očistíme a nakrájíme na vetší kousky. Na pánev d ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní svíčkové řezy na roštu se zeleným pepřem: Z hovězí svíčkové nakrájíme 100 - 150 g porce a vložíme do připravené marinády z ostatních surovin (kromě soli) alespoň na 1 hodinu. Pak maso z nálevu vyjmeme, srovnáme na grilovací rošt a po každé st ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsíčka s medem: Na tuku zpěníme koření a prolisovaný česnek, přidáme lžíci medu a provaříme. Na to dáme osolené maso podlijeme, aby bylo téměř potopené a dusíme, až je měkké. Podáváme s rýží nebo s těstovinami. ... ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené kuře na houbách s medem: Sušené houby namočíme na 10 min. do vody. Omyté a naporcované kuře vložíme do pekáčku, přidáme kousky másla, osolíme, poprášíme mletou paprikou a dáme do trouby, kterou jsme předehřáli na 180°C. Až se ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medová svíčková se smetanovou omáčkou: Víno nalijeme do kastrůlku a necháme chvíli povařit. Přidáme med, sůl, čerstvě namletý pepř a vegetu. Vše krátce povaříme. Do vychladlé marinády vložíme plátky osolené a opepřené svíčkové a necháme mi ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí se sladkými bramborami: Maso očistíme a nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme na drobno. Do litinového kotlíku dáme rozehřát olej a na něm osmahneme cibuli, poté maso, když se maso opeče, přidáme papriku, pepř, tymián a kost ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí s česnekovou omáčkou: Kraje roštěnky nařízneme, aby se maso při pečení nezkroutilo. Naklepané plátky masa potřeme rozetřeným česnekem a poprášíme moukou. Osolíme, opepříme a na oleji roštěnky opékáme z každé strany asi 5 m ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Židovská jehla: Maso nakrájíme na menší úzké proužky a rozklepeme natenko. Z jedné strany posypeme pepřem a potřeme česnekem. Každý kousek smotáme okořeněnou stranou dovnitř. Zvenku potřeme olejem a posypeme grilovac ... …více»
|