Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 31.05. 2025
Dnes má svátek Kamila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špagety Los Julianos

Špagety Los Julianos
29. 01. 2009 Uzeniny +++++_____
Příprava receptu Špagety Los Julianos: Osmahneme nakrájené špekáčky, přidáme houby, tousty, cibulku, koření, česnek, sugo (zavařená rajčata, cibule, paprika), nakonec čerstvá rajčata. Až rajčata změknou přidáme kečup podle libosti. Koře ... …více»

Párky trochu jinak

Párky trochu jinak
29. 01. 2009 Uzeniny +-________
Příprava receptu Párky trochu jinak: Párky podélně rozřízneme, ale ne až do konce. Na plech s pečícím papírem si položíme plátky slaniny. Na každý plátek slaniny položíme párek, opatrně doprostřed vyklepneme vajíčko, posolíme, přizdobíme ... …více»

Okatý lančmít

Okatý lančmít
29. 01. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Okatý lančmít: Vyklopíme konzervu lančmítu, nakrájíme na max. 1 cm tlustá kolečka. V každém třeba skleničkou vykrojíme uprostřed kolečko a to větší dáme opéct na pánvičku. Po otočení rozklepneme do vykrojeného &quo ... …více»

Obalovaný gothaj

Obalovaný gothaj
29. 01. 2009 Uzeniny ++++______
Příprava receptu Obalovaný gothaj: Štangličky oloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi 1,5 cm. Do talíře dáme vejce a rošleháme je se solí a hladkou moukou. Salám v těstíčku obalíme a ihned prudce osmažíme. Podáváme s brambory. ... ... …více»

Beránčí mlsání

Beránčí mlsání
29. 01. 2009 Skopové maso +++++++___
Příprava receptu Beránčí mlsání: Maso nakrájíme na kostičky, mrkev a petržel na kolečka, cibuli nadrobno a vše prudce opečeme na sádle. Ochutíme česnekem a solí, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Pak přidáme rýži a asi 10 min ... …více»
 

Beránčí masíčko

Beránčí masíčko
29. 01. 2009 Skopové maso ++++++++__
Příprava receptu Beránčí masíčko: Kostky masa osmažíme na sádle na zpěněné cibulce, přidáme česnek, sůl, mleté papriky a po krátkém osmahnutí podlijeme vývarem (vodou) a dusíme. Přidáme trochu kečupu (podle chuti), kostičky brambor a ... …více»

Svíčková z jelena

Svíčková z jelena
29. 01. 2009 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Svíčková z jelena: Na Cibulce si zpěníme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu. Maso osolíme, prošpikujeme slaninou (já ho nešpikovala), oprančíme. Až je maso zatažené zalijeme vodou a přidáme koření a necháme 30 mi ... …více»

Jemné karboše

Jemné karboše
29. 01. 2009 Mleté maso ++++______
Příprava receptu Jemné karboše: Sóju (podrcenou) si dáme do mísy, přidáme lžičku vegety nebo podobného koření, a zalejeme horkou vodou asi tak 0,5 cm nad sóju a necháme odležet cca 1 h, pokud je potřeba, tak malinko vody ... ... …více»

Kuře v šampaňském

Kuře v šampaňském
29. 01. 2009 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Kuře v šampaňském: Kuře omyjeme, osušíme a rozdělíme na 4 díly. Na pánvi rozehřejeme 40 g másla a kuřecí díly na něm z každé strany 10 - 15 minut opékáme. Maso osolíme, opepříme, poté vyjmeme a uchováváme horké. V kast ... …více»

Vepřové řízky s calvadosem

Vepřové řízky s calvadosem
29. 01. 2009 Vepřové maso +-________
Příprava receptu Vepřové řízky s calvadosem: Mrkve omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na kolečka. Hráškové lusky omyjeme a očistíme. Mrkev vaříme asi 5 minut v osolené vodě, hráškové lusky asi 4 minuty. Poté obojí scedíme, zchladíme studenou vodou a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !