![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 01. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety Los Julianos: Osmahneme nakrájené špekáčky, přidáme houby, tousty, cibulku, koření, česnek, sugo (zavařená rajčata, cibule, paprika), nakonec čerstvá rajčata.
Až rajčata změknou přidáme kečup podle libosti. Koře ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Párky trochu jinak: Párky podélně rozřízneme, ale ne až do konce. Na plech s pečícím papírem si položíme plátky slaniny. Na každý plátek slaniny položíme párek, opatrně doprostřed vyklepneme vajíčko, posolíme, přizdobíme ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Okatý lančmít: Vyklopíme konzervu lančmítu, nakrájíme na max. 1 cm tlustá kolečka. V každém třeba skleničkou vykrojíme uprostřed kolečko a to větší dáme opéct na pánvičku. Po otočení rozklepneme do vykrojeného &quo ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obalovaný gothaj: Štangličky oloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi 1,5 cm. Do talíře dáme vejce a rošleháme je se solí a hladkou moukou. Salám v těstíčku obalíme a ihned prudce osmažíme. Podáváme s brambory. ... ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Beránčí mlsání: Maso nakrájíme na kostičky, mrkev a petržel na kolečka, cibuli nadrobno a vše prudce opečeme na sádle. Ochutíme česnekem a solí, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Pak přidáme rýži a asi 10 min ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Beránčí masíčko: Kostky masa osmažíme na sádle na zpěněné cibulce, přidáme česnek, sůl, mleté papriky a po krátkém osmahnutí podlijeme vývarem (vodou) a dusíme. Přidáme trochu kečupu (podle chuti), kostičky brambor a ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková z jelena: Na Cibulce si zpěníme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu. Maso osolíme, prošpikujeme slaninou (já ho nešpikovala), oprančíme. Až je maso zatažené zalijeme vodou a přidáme koření a necháme 30 mi ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jemné karboše: Sóju (podrcenou) si dáme do mísy, přidáme lžičku vegety nebo podobného koření, a zalejeme horkou vodou asi tak 0,5 cm nad sóju a necháme odležet cca 1 h, pokud je potřeba, tak malinko vody ... ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře v šampaňském: Kuře omyjeme, osušíme a rozdělíme na 4 díly. Na pánvi rozehřejeme 40 g másla a kuřecí díly na něm z každé strany 10 - 15 minut opékáme. Maso osolíme, opepříme, poté vyjmeme a uchováváme horké.
V kast ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky s calvadosem: Mrkve omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na kolečka. Hráškové lusky omyjeme a očistíme. Mrkev vaříme asi 5 minut v osolené vodě, hráškové lusky asi 4 minuty. Poté obojí scedíme, zchladíme studenou vodou a ... …více»
|