![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové masíčko s vejci : Na sádle z konzervy necháme zpěnit oloupanou cibuli, pokmínujeme a rozšlehanými vejci zalejeme. Mícháme je do husta, přidáme maso z konzervy a dobře promícháme. A posypeme petrželkou. ... …více»
|
![]() |
30. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Arabský kuřecí gril: Kuře rozčtvrťte a vložte do misky. Smíchejte ostatní ingredience a nalijte na kuře. Přikryté je vložte do chladničky a nechte marinovat po několik hodin, nebo do druhého dne. Kuře grilujte v troubě, n ... …více»
|
![]() |
30. 01. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí v kopru: Maso dejte do hrnce, zalejte vodou. Jakmile začne vařit, vypněte a do vody přidejte sůl, pepř, cibuli, kopr a nakrájený citron. Vařte pod pokličkou až je maso měkké. Vyjměte je a nakrájejte je na kous ... …více»
|
![]() |
30. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bakonyi kotlety: V hlubší pánvi zprudka opečeme naklepané, osolené a okořeněné kotlety, na které nasypeme nakrájenou cibuli a žampióny, lehce vše orestujeme, zasypeme červenou paprikou, zakápneme dvěma lžícemi vody a ... …více»
|
![]() |
30. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Šašlik z vepřové panenky: Maso nakrájíme na kousky asi 50g velké a naložíme. Marinádu si připravíme smícháním zakysané smetany, majonézy, nahrubo nakrájené cibule a koření. V této hmotě maso dobře promícháme a necháme odležet ... …více»
|
![]() |
30. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí na burgundský způsob: Marinování
Dejte maso do středně velké mísy, přidejte víno, olivový olej, citronovou šťávu, česnek a koření. Smíchejte dohromady a nechte marinovat dvě hodiny, popřípadě přes noc. Poté maso z marinád ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Liptovské skopové: Maso protkneme česnekem a na sádle a jemně nakrájené cibuli je osmahneme. Osolíme, přidáme koření, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka. Maso vyjmeme. Do vydušené šťávy přidáme mouku, osmahne ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Džuveč s rýží: Maso nakrájíme na kostky a na sádle a drobně nakrájené cibuli osmahneme. Přidáme papriku, sůl, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme spařenou rýži, znovu podlijeme a dusíme doměkk ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Džuveč s houbami: Maso nakrájíme na kousky a na sádle a drobně nakrájené cibuli osmahneme. Osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka. Houby očistíme, nakrájíme, přidáme k vydušenému masu, podusíme, dopln ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pilaf ze skopového masa s ovocem: Maso nakrájíme na kousky. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a zprudka je opečeme. Maso do poloviny zalijeme horkým vývarem, přidáme bobkový list a pod poklicí dusíme dopoloměk ... …více»
|