![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mrkvový pokrm z jednoho hrnce: V kastrolu osmahneme na sádle cibuli a pokrájenou mrkev, přidáme oloupané nakrájené brambory, kmín, papriku, sůl, podlijeme a dusíme doměkka. Pak přidáme maso nebo konzervu, promícháme, podle potřeby ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hot – Pot: Maso uvaříme s pepřem a solí doměkka v 1,5 l vody. Pak vyjmeme, přidáme bobkový list, pokrájenou mrkev, brambory a cibuli a vaříme hodně doměkka. Pak slijeme přebytečnou polévku, zeleninu s brambory r ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopová kýta špikovaná česnekem na zázvoru: Kýtu protkneme česnekem, potřeme na povrchu paprikovou pastou, osolíme, posypeme zázvorem. Na másle zpěníme pokrájenou cibuli a kýtu opečeme ze všech stran. Podlijeme vínem a vodou a dusíme doměkka. P ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cibulový pekáček: Cibuli nakrájíme na plátky, pórek na tlustší kolečka. Na másle osmahneme dosvětlehněda. Zalijeme vínem, přidáme koření a sůl. Vložíme do zapékací misky a přidáme jablka pokrájená na plátky. Na povrch ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cibulový hrnec: Plátky cibule opečeme na sádle. Přidáme rýži a za stálého míchání rovněž opečeme. Podlijeme vývarem a přidáme rozkrájená rajčata a papriky. Osolíme a podusíme asi 20 minut. Pak přidáme kostky masa, ok ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pudláky se sýrem a uzeninou: Omyté a otřené brambory dáme péci do rozpálené trouby i se slupkou. Jakmile částečně změknou a slupka se nafukuje, svrchu je vydlabeme. Vydlabanou bramborovou dužinu spojíme se sýry, uzeninou, vejcem ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pudláky s mletým masem: Omyté a otřené brambory dáme péci do rozpálené trouby i se slupkou. Jakmile částečně změknou a slupka se nafukuje, svrchu je vydlabeme. Vydlabanou bramborovou dužinu spojíme s masem, vejcem, solí, pe ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nádivka do kuřat: Nakrájené housky zalijeme mlékem, rozehřátým máslem a rozšlehanými vejci – bílky můžeme oddělit a ušlehat sníh. Nádivku osolíme, přidáme naškrábaná játra, yzop, petrželku, kari. Nádivkou naplníme volá ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety na roštu s yzopem: Kotlety naklepeme a potřeme čerstvými lístky yzopu, prolisovaným česnekem a pepřem. Naskládáme je na sebe a necháme několik hodin v chladu. Pak je osolíme a pečeme na roštu nad dřevěným uhlím. Podávám ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře na saturejce: Porce kuřete bohatě posypeme lístky saturejky. Pokapeme olejem. Dáme odležet do chladu na několik hodin. Pak osolíme a opepříme a buď opékáme nad dřevěným uhlím a potíráme olejem se saturejkou, nebo u ... …více»
|