![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová žebírka s jablkovým pyré: Žebírka při okrajích nažízneme, do poloviny odřízneme od kosti, naklepeme a osolíme. Jablka oloupáme, pokrájíme na osminky, vyřízneme jádřince, podlijeme, podusíme, osladíme, maličko osolíme a ochutím ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Evčina rýžová mňamka: Do hrnce s vroucí vodou vložíme rýži a vaříme dle návodu.
Mezitím:
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kolečka nakrájené párky a osmahneme. Poté přidáme, najemno nastrouhanou mrkev, sůl ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rošťáci z kotlet: Vše rozšleháme a kotlety namáčíme v této směsi, necháme 24 hod. v chladu. Pak už jen smažíme. Podáváme s brambory a oblohou. ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná kůže z kuřete: Po smaženém kuřátku zůstane kůže. Dobré je využít ji na plnění nádivkou.
Nakrájejte rohlíky na kostičky, pokropte teplým mlékem, přidejte vyškvařenou slaninu, žloutky, zelenou petrželku, sůl, pepř a ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzená krkovice zapečená se smetanovým křenem: Cibuli oloupejte a nakrájejte na středně silná kolečka. Nakrájenou cibuli osmahněte ve větší pánvi na oleji.
Uzené maso nakrájejte na plátky, přidejte je k cibuli a rychle opečte z obou stran. Potom ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené uzené kotlety: Cibulku a česnek, nakrájíme na jemno. Na pokrájenou cibulku a česnek dáme plátky uzené kotlety a dle chuti okmínujeme a osolíme. Podlejeme troškou vody a dáme zvolna péct. Jako příloha se hodí ... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obyčejná sekaná mix: Předem si nakrájíme rohlíky na větší kousky, zalejeme mlékem a necháme je nasáknout. Přidáme mleté maso, vejce, nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, mouku, koření, sůl a vše nejlépe rukama ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí plátky s jablky a vínem: Telecí řízky pokapeme šťávou z citrónu, osolíme, posypeme oregánem (vklepeme velmi jemně obrácenou stranou lžíce nebo prsty), vložíme na pánev s rozpáleným olejem.
Jablka rozpůlíme, zbavíme jádřinc ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maďarský smetanový tokáň: Maso pokrájíme na asi 1 cm široké nudličky. Cibuli oloupeme a nasekáme na drobno.
Pokrájenou cibulku osmahneme na oleji, pak přidáme maso, osmahneme a zaprášíme paprikou, podle chuti osolíme. Restu ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová žebírka s jablky a křenovou šlehačkou: Žebírka při okrajích nařízneme, do poloviny odřízneme od kosti, osolíme a v oleji po obou stranách opékáme. Měkká žebírka dáme na nahřáté talíře a poprášíme paprikou. Z pánve slijeme olej, do šťávy př ... …více»
|