Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 07.06. 2025
Dnes má svátek Iveta a Slavoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto z drůbežích jater

Rizoto z drůbežích jater
24. 01. 2009 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Rizoto z drůbežích jater: Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a orestujeme na lžíci rozehřátého másla. Přisypeme rýži a spolu s cibulí krátce podusíme. Přilijeme rajčatovou šťávu a na malém plameni asi 15 minut vaříme. Pak k r ... …více»

Vepřová žebírka s jablky a kečupem

Vepřová žebírka s jablky a kečupem
24. 01. 2009 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřová žebírka s jablky a kečupem: Žebírka při okrajích nařízneme, do poloviny odřízneme od kosti, osolíme a v oleji po obou stranách opékáme. Měkká žebírka dáme na nahřáté talíře. Jablka oloupáme a nakrájíme na silnější plátky a v tuk ... …více»

Hrnkové čevapčiči

Hrnkové čevapčiči
24. 01. 2009 Mleté maso ++________
Příprava receptu Hrnkové čevapčiči: Cibule nakrájíme na drobné kostičky a polovinu umícháme do mletého masa. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, koření, osolíme a dobře promícháme. Z masové směsi tvoříme malé válečky, které hned sma ... …více»

Játra po francouzském způsobu

Játra po francouzském způsobu
24. 01. 2009 Vnitřnosti +++++-____
Příprava receptu Játra po francouzském způsobu: Na polovině oleje dusíme 8-10 minut oloupaná, na osminky nakrájená rajčata, oloupané na kostičky nakrájené jablko a kostičky cibule. Směs osolíme, okořeníme pepřem, tymiánem a bazalkou. Ve zbylém ole ... …více»

Kuře smažené v sýrovém obalu

Kuře smažené v sýrovém obalu
24. 01. 2009 Drůbeží maso +++_______
Příprava receptu Kuře smažené v sýrovém obalu: Kuře rozporcujeme, osolíme a podle obliby opepříme. Máslo necháme rozpustit a trochu vychladnout, ale musí zůstat tekuté. Vejce rozšleháme. Sýr promícháme se strouhanou houskou. Jednotlivé kousky k ... …více»
 

Jehněčí žebírka v jablečné omáčce

Jehněčí žebírka v jablečné omáčce
24. 01. 2009 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí žebírka v jablečné omáčce: Dobře očištěná žebírka při okrajích nařízneme a naklepeme. Potřeme směsí z 1 lžíce oleje, strouhané cibule, soli a zázvoru. Necháme v chladu asi hodinu odležet. Pak je ve zbylém oleji po obou stranách ... …více»

Jehněčí žebírka s cibulovým pyré

Jehněčí žebírka s cibulovým pyré
24. 01. 2009 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí žebírka s cibulovým pyré: Cibuli jemně nakrájíme a na polovině másla osmahneme dosvětležluta. Přidáme plátky oloupaných jablek, sůl, maličko podlijeme vývarem, rozvaříme na husté pyré a dochutíme protlakem, citronovou šťávou a ... …více»

Cibulové brambory s uzeninou

Cibulové brambory s uzeninou
24. 01. 2009 Uzeniny +++++_____
Příprava receptu Cibulové brambory s uzeninou: Oloupeme brambory na 4 mm silné plátky, cibuli pokrájíme na kolečka a salám na kostičky. Remosku vymažeme tukem, vrstvíme brambory, cibuli, salám, osolíme, opepříme a nakonec dáme plátky brambory ... ... …více»

Kuře na calvadosu

Kuře na calvadosu
24. 01. 2009 Drůbeží maso +++++++___
Příprava receptu Kuře na calvadosu: Rozmrazené kuře stáhneme z kůže, rozdělíme na porce a potřeme směsí soli a koření. Lehce obalíme v mouce a v oleji po všech stranách opečeme. Podlijeme vývarem a pálenkou a v předehřáté troubě dusíme ... …více»

Kuře po madrásském způsobu

Kuře po madrásském způsobu
24. 01. 2009 Drůbeží maso ++++-_____
Příprava receptu Kuře po madrásském způsobu: Rozmrazené kuře stáhneme z kůže, rozdělíme na porce, vykostíme, osolíme, prudce opečeme na oleji. Vedle kuřete zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kari, zamícháme a ihned podlijeme. Pod poklič ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !