![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Lomo Saltado – maso se zeleninou a ovocem: V míse smíchejte grepovou šťávu s česnekem a nakrájeným hovězím masem, přikryjte a nechte 30 minut stát. Pak maso zprudka osmahněte dohněda na oleji, vytáhněte a dejte ho stranou. Přidejte trochu olej ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí Adobo: V hrnci smíchejte dohromady ocet, sójovou omáčku, česnek, bobkový list, sůl a pepř. Přidejte očištěné kuřecí čtvrtky, přikryjte poklicí a duste asi 35-45 minut doměkka. Hotové podávejte s dušenou rýží ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta na červeném víně: Maso na oleji opečeme, osolíme, přidáme zeleninu, podlijeme červeným vínem (případně zředíme vývarem) a dusíme doměkka. Pak vyjmeme z nádoby maso a koření, zeleninu rozmixujeme, aby zahustila omáčku.
... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Fusilli s vepřovým masem a hráškem: Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě na skus a scedíme je. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opečeme. Do kasstrolu nalijeme vývar a přivedeme ho k varu. Pak př ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazole s mraženou zeleninou: Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a klobásu.Přidáme mraženou zeleninu, rajský protlak (možno i kečup), koření Adžika, česnek, sojovou omáčku, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Nakonec přidám ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglická telecí nebo vepřová játra: Odblaněné plátky jater jemně naklepeme, okraje nařízneme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle současně s plátky slaniny. Opečené plátky jater mají být uvnitř růžové. Játra přeložíme ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře po kanadsku s česnekem: Z mouky, papriky, soli a česneku připravíme směs, kterou dobře potřeme porci kuřete. Na tuku zpěníme cibuli, kuře opečeme, podlijeme a pečeme v troubě doměkka.
... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftek z mletého hovězího masa: Maso najemno pomeleme, přidáme sůl, pepř, podle potřeby vodu a vypracujeme hladkou hmotu, ze které zformujeme biftek. Ten na teflonové pánvi nasucho důkladně propečeme.
... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso podle šenkýře: Maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Pak přidáme kečup a lečo. Restujeme, přidáme na kolčka nakrájenou cibuli a vše mírně podusíme. Poté zaprášíme ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí špíz s cherry rajčaty: Maso a papriku pokrájíme na kostky, cibuli na kolečka. Vše střídavě i s rajčaty napichujeme na jehlu, osolíme, opepříme a opečeme na oleji.
... ... …více»
|